۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
00:44
کد خبر : 8618649
۰۹:۳۶

۱۳۹۴/۱۰/۲۰
سفیر امارات در واشنگتن:

به پیروی مطلق از آمریکا افتخار می‌کنیم!

" یوسف العتیبه "سفیر امارات در واشنگتن که کشورش در کشتار مردم یمن، عراق و سوریه توسط عربستان حمایت می کند، گفت: به پیروی مطلق از آمریکا افتخار می کنیم.
به گزارش خبرگزاری بسیج، سفیر امارات در واشنگتن، با اشاره به مشارکت کشورش در 6 ائتلاف مختلف با آمریکا، به نداشتن استقلال و وابستگی همه‌جانبه و پیروی کورکورانه از سیاست‌های جنگ‌افروزانه کاخ سفید افتخار کرد.

یوسف العتیبه در یک نشست مطبوعاتی در آمریکا تاکید کرد که امارات عربی با افتخار اعلام می کند که تنها کشور عربی است که در 25 سال گذشته، در 6 ائتلاف به رهبری آمریکا شرکت کرده است.

به نوشته روسیا الیوم، سفیر امارات همچنین تاکید کرد که کشورش در حال حاضر پذیرای بیش از 3000 تفنگدار آمریکایی است و بندر جبل علی در دبی، محلی است که بیشترین ناوهای جنگی آمریکایی در آن تردد می کنند!

از جمله ائتلاف هایی که حاکمان امارات در آن شرکت کرده اند می توان به ائتلاف حمایت از طالبان در 1994، ائتلاف 30 کشور علیه عراق در 1990، ائتلاف حمله به عراق در 2003، ائتلاف حمله به غزه و حمله به یمن اشاره کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید