رئیس کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان اردل:

برپایی بیمارستان صحرایی در شهرستان اردل با تکیه بر توان داخلی استان است

رئیس کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان اردل گفت: در سال‌های گذشته بسیج جامعه پزشکی استان چهار محال و بختیاری در موضوع احداث بیمارستان صحرایی ورود می‌کرد اما امسال با توان داخلی شهر اردل بیمارستان را راه اندازی کردیم و نزدیک به هفت هزار خدمت رایگان ارائه دادیم.
کد خبر: ۸۶۱۹۵۸۶
|
۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۲
به گزارش خبرگزاری بسیج، اسماعیل امیدی، درباره اقدامات انجام شده در شهرستان اردل استان چهارمحال و بختیاری در حوزه مدیریت بحران گفت: ایران جزء کشورهای حادثه خیز است که استان چهارمحال و بختیاری نیز جزء ۱۰ استان اول کشور از نظر بحران و حادثه خیز بودن محسوب می‌شود و شهرستان اردل نیز در این حوزه قرار می‌گیرد. 

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل موضوعی است که با بحران ارتباط نزدیک دارد، ابراز کرد: کمیته بحران در استان چهار محال و بختیاری تشکیل شد و ما کلاس توجیهی، آموزشی برای کار‌شناسان در سطح مراکز بهداشتی، درمانی، روستا‌ها و شهر‌ها برگزار کردیم، و به عنوان کمیته بحران در جلسات شهرستانی نیز شرکت کردیم. 

وی در ادامه تصریح کرد: از دیگر اقدامات ارزیابی خطر در سیستم بهداشتی است که توسط واحد محیط در سلامت کار انجام می‌شود پس چک لیستی تهیه شد و کلیه مراکز و ساختمان‌ها از لحاظ ایمنی ساختمان سازی و مقاوم سازی در شهر و روستا بررسی شد. 

امیدی، خاطرنشان کرد: ک لیستی که سال گذشته تکمیل شده را مجددا امسال نیز بررسی می‌کنیم که اگر نقصی وجود دارد برطرف شود، حتی اگر صندلی یا قاب عکس غیر ایمن وجود داشته نیز برطرف شده است که این اقدامات در شهرستان اردل در راستای مدیریت بحران انجام شده است. 

وی با بیان اینکه تلاش کردیم تا درصد ایمنی را برای مردم در شهر اردل بالا ببریم، تاکید کرد: در شرایطی که نیاز به تعمیرات در شهر وجود داشته این کار انجام شده است که در این راستا شش خانه بهداشت در شهرستان ما و ۴۰ خانه بهداشت در استان چهار محال و بختیاری همزمان با طرح تحول سلامت احداث شد، اما تجهیزات، نوسازی و تعمیرات از کارهایی است که باید ادامه پیدا کند. 

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل با اشاره به برپایی بیمارستان صحرایی با همکاری بسیج جامعه پزشکی در استان چهار محال و بختیاری گفت: در استان مناطق عشایرنشین و صعب العبور وجود دارد که این مناطق می‌توانند بحران‌زا باشند به عنوان مثال اگر زن باردار یا مورد مشکوک به هاری وجود داشته باشد انتقال آن مشکل است و نیاز به استفاده از بالگرد وجود دارد که از مدیریت بحران استان، مرکز فوریت‌های پزشکی استان یا استان‌های همجوار در این باره کمک می‌گیریم. 

برپایی بیمارستان صحرایی در شهر اردل با تکیه بر توان داخلی استان
امیدی ادامه داد: امسال بیمارستان صحرایی را نزدیک به منطقه عشایرنشین و صعب العبور برپا کردیم تا تمرینی برای شهر ما باشد و از توان داخلی شهرستان اردل برای برپایی بیمارستان صحرایی کمک گرفتیم که نزدیک به هفت هزار خدمت به شکل رایگان انجام شد که از جمله آن به خدماتی مانند ویزیت، تزریق و خدمات تخصصی می‌توان اشاره کرد. 

وی تصریح کرد: در سال‌های گذشته بسیج جامعه پزشکی استان چهار محال و بختیاری در موضوع احداث بیمارستان صحرایی ورود می‌کرد و متخصصان لازم در این زمینه از مرکز استان تامین می‌شد اما امسال با توان داخلی خود بیمارستان را راه اندازی کردیم با وجود اینکه متخصصان کمی در این شهر وجود دارد اما در مدت یک ماه اقدامات لازم را انجام دادیم. 

اورژانس هوایی یکی از نیازهای شهر اردل است
رئیس کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان اردل با بیان اینکه یکی از اهداف برپایی بیمارستان صحرایی تمرین در برابر بحران است، تصریح کرد: در برخی شهرستان‌ها مناطق صعب‌العبور وجود دارد که دارای جاده نیستند و برای رسیدن به منطقه نیاز به پیاده روی چند ساعته وجود دارد و در موارد اورژانسی مانند حمل مادر باردار باید از بالگرد استفاده شود و این موضوع باید توسط مرکز استان یا استان‌های دیگر مورد توجه باشد تا ما در شهر اردل اورژانس هوایی داشته باشیم. 

امیدی، خاطرنشان کرد: تا جایی که شرایط به ما اجازه داده است تعداد آمبولانس را افزایش داده‌ایم و در قالب بسیج جامعه پزشکی به مناطق ارسال می‌کنیم؛ در سال‌های گذشته یک تا دو بار بار در سال بالگرد به مناطق ارسال شد اما واکسیناسیون و مراقبت‌های بیماری‌های فشار خون، دیابت و بیماریهای روان چهار بار در سال توسط بهورزان انجام می‌شود.
ارسال نظرات
آخرین اخبار