۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:31
کد خبر : 8619618
۲۱:۱۵

۱۳۹۴/۱۰/۲۱
ری‌تاکیه:

ایران در حال قدرت‌نمایی و عربستان مشغول خودزنی است

مشاور ارشد سابق وزارت خارجه آمریکا تحلیل جالبی درباره ارزیابی ایران و عربستان از یکدیگر ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، تاکیه ضمن سخنانی در شورای روابط خارجی آمریکا گفته است: آنچه سعودی‌ها می‌بینند نمایش قدرت ایران در جاهایی است که 10-11 سال پیش مشاهده نمی‌شد. و  آنچه ایرانی‌ها مشاهده می‌کنند کشور مستأصل سعودی است که دست به اقدامات خودبرانداز نظیر اعدام اخیر می‌زند؛ اقداماتی که صرفا مشکلات داخلی را تشدید می‌کند.

وی می‌افزاید: تنش در روابط دو کشور ادامه خواهد یافت. البته تنش به رویارویی مستقیم منتهی نخواهد شد بلکه دو طرف تلاش می‌کنند ایادی خود را تقویت کنند و در نهایت منطقه قطبی‌تر می‌شود.

تاکیه درباره پیامدهای تیرگی روابط تهران-ریاض در مساله سوریه گفت: چشم‌انداز توافق‌نامه وین هیچ‌گاه موفقیت‌آمیز نبوده است و هیچ یک از بازیگران داخلی، منطقه‌ای و ابرقدرت‌ها اراده‌ای برای پایان دادن به جنگ در سوریه ندارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید