وی تصریح کرد: یکی از کارهای ستاد تبلیغات جنگ در آن دوران انجام میداد این بود که اخبار جنگ را به خارج از ایران منتقل کنیم و دنیا از پیروزیهای ما و جنایات صدام آگاه میشدند.
مدیر عامل موسسه فرهنگی و مطبوعاتی ایران با بیان اینکه بعد زا هر عملیات خبرنگاران خارجی به ایران دعوت میکردیم و از آنچه اتفاق افتاده بود آنها را مطلع میکردیم، افزود:رسانهها غربی از بیان حقایق جنگ خودداری میکردند و ما بعد از بکارگیری سلاح شیمیایی در آن دروان نه تنها مجامع بین المللی دعوت کردیم بلکه بسیاری از خبرنگاران نیز دعوت شدند و با اما هیچ بازتابی نداشت.
روغنی گفت: این درحالی بود که خبرنگارن به فردوگاه میرفتند و از بیمارستانها بازدید میکردند و اما سانسور خبری در آن دوران زیر نظر مجامع بین المللی صورت میگرفت.
وی گفت: امروز شرایط بسیار فرق کرده و فناوریهای که ایجاد شده درست برای ما مخاطراتی دارد اما با مدیریت آنها میتوانیم فرصتی برای ارائه اندیشههای انقلاب اسلامی و امام(ره) را عرضه کنیم.
مدیر عامل موسسه فرهنگی و مطبوعاتی ایران با بیان اینکه میتوانیم با استفاده از شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی افکار دنیا را با آرمانهای انقلاب اسلامی نزدیک کنیم، گفت: امروز رسانههای غرب و استکبار جهانی آن انحصار و سلطه را به رسانهها ندارند و ما باید از این فرصت استفاده کنیم.
روغنی گفت: ما باید تلاش کنیم و به گونهای رفتار کنیم که پیامی که به مخاطب میدهیم پذیرفته شود و به ذهن مخاطب بنشیند و نحوه انتقال و شیوه بیان و عرضه آن بسیار حائز اهمیت است و باید به اشکال منطقی و شیوا با توجه به دیدگاه جامعه آن را عرضه کنیم.
انتهای پیام/