معاون سیاسی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام:

غفلت از تهاجم فرهنگی به انسجام ملی ضربه می زند

معاون سیاسی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام در گفتگو با خبرنگار بسیج، گفت: دوری از مردم و غفلت از تهاجم فرهنگی از عوامل اختلاف و تضعیف وحدت و انسجام ملی است.
کد خبر: ۸۶۲۱۵۴۹
|
۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۲

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ سرهنگ پاسدار فریدون طاهری در گفتگو با خبرنگار بسیج با اشاره به اهمیت انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین مجلس خبرگان رهبری، انتخابات را مظهر وحدت ملت و نمایشگر عزت ملی عنوان کرد.

معاون سیاسی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام با اشاره به فتنه سال 88، بعد از مشارکت حداکثری مردم در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، افزود: اگرچه کوته نظرانی در مقطع زمانی اندکی در پازل دشمنان بازی کردند و وقایع سال 88 را رقم زدند؛ اما وحدت، همدلی و انسجام ملی دشمنان را ناامید کرد و اجازه سوء استفاده از انتخابات و مشارکت سیاسی خیلی خوب مردم را به آنها نداد.

وی، گفت: انتخابات مظهر احقاق حق مردم و نظام است و با نگاه تحلیلی می توان گفت، نظامی مستحکم است ککه تعداد بیشتری از مردمش در هنگام انتخابات پای صندوق بیایند و رأی بدهند.

معاون سیاسی سپاه استان، ادامه داد: انتخابات آزمون عمومی است که ملت در آن شرکت می کنند و نشان می دهند که ملت زنده است و به سرنوشت ، وحدت، همبستگی و انسجام کشورش علاقه دارد.

طاهری، مشارکت عمومی و انتخابات را نشانه گستردگی و سطح و وسعت انقلاب و جمهوری اسلامی دانست و گفت: همبستگی، وحدت و انسجام و همدلی بیانگر عمق نفوذ نظام اسلامی و انقلاب اسلامی می باشد.

وی، همچنین سستی در بینش و ایمان به انقلاب اسلامی، خستگی و راحت طلبی، دنیازدگی، هوی پرستی برخی از مسئولان، زندگی مسرفانه مرفهین بی درد، ضعف مدیریت و پرداختن به کارهای جزیی، دل بستن به کارهای ظاهری و غیرضروری، دوری از مردم، دلسوز نبودن برای آنها، غفلت از تهاجم فرهنگی و جنگ نرم را از عوامل اختلاف و تضعیف وحدت و همدلی و انسجام ملی عنوان کرد.

این کارشناس مسایل سیاسی، نفوذ را از مهمترین برنامه های پیش بینی شده دشمنان قلمداد کرد و خاطر نشان ساخت: نفوذ از مهمترین دریچه هایی است که دشمن از طریق آن می تواند در باورها و آرمانهای ملتی رخنه کند و تاثیر گذار باشد.

طاهری تصریح کرد: نفوذ را نمی توان فقط منحصر در ابعاد سیاسی دانست و ما شاهد نفوذ فرهنگی ، نفوذ اقتصادی و ... نیز هستیم و در این میان نفوذ فرهنگی بمراتب خطرنا ک تراست و برای مقابله با آن باید راهکارهای متناسب با آن اتخاذ نمود.

ارسال نظرات
آخرین اخبار