یک کارشناس ارشد تغذیه متذکر شد؛
تندخویی و پرخاشگری در کودکان بواسطه مصرف چیبس و پفک
یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: مصرف چیبس و پفک منجر به آسیب رسانی به کلیهها میشود و مضرتر از آن ایجاد پرخاشگری و تندخویی در کودکان است.
به گزارش خبرگزاری بسیج،شهزاد محمدیان، سکتههای مغزی و قلبی را
بیتاثیر با مصرف چیبس و پفک ندانست و گفت: متاسفانه سرانه مصرف پفک و چیبس
که ارزش غذایی خوبی هم ندارند در کشور بسیار بالا است و این باعث شده تا
ذائقه برخی افراد بواسطه مصرف این تنقلات تغییر پیدا کند و افزایش تورم
بدن، فشار خون بالا و سکتههای مغزی و قلبی از عوارض مصرف این تنقلات مضر
در کشور است.
عضو انجمن علمی تغذیه ایران به سرطانزا بودن روغن سرخ شده پفک و چیبس و مشکلات گوارشی ناشی از آن اشاره کرد و افزود: به دلیل اینکه در تهیه پفک از روغن زیاد استفاده میشود و این روغنها در معرض نور و حرارت بیش از حد قرار میگیرند، میتواند باعث اکسیده شدن پفک شود و رادیکالهای آزادی تولید کند که خود باعث ایجاد سکته، مشکلات گوارشی و سرطانها شود.
وی ادامه داد: متاسفانه در چیپس و پفک بیشتر روغن چرب اسید ترانس به کار میرود که مصرف این نوع روغنها مورد توصیه ما نیست زیرا خطر بیماریهای قلبی و عروقی در افرادرا بالا میبرد؛ همچنین بیماری چاقی هم مضاف بر این بیماریها است.
محمدیان، تصریح کرد: متاسفانه استفاده چندین بار از روغن برای تهیه چیپس موجب ایجاد آکرولین میشود که غالباً همراه با کدری رنگ و بوی سوخته است که باعث ایجاد مسمومیت، سرطان و سقط جنین و ناهنجاریهای جنینی میشود.
این کارشناس ارشد تغذیه ناباروری و زایمان زودرس را از دیگر عوارض مصرف پفک و چیبس دانست و اظهار کرد: پفک به دلیل نمک زیادی که دارد خصوصاً در خانمهای باردار موجب افزایش فشار خون میشود؛ "آکریل آمید" بالای چیبس و پفک باعث ایجاد ناباروری و زایمان زودتر از موعد میشود.
ذرتهای تفت داده، شیرین گندمکها و مغزها جایگزینی خوب برای چیبس و پفک است
وی به جایگزینی برخی تنقلات با چیپس و پفک خصوصاً برای کودکان اشاره کرد و گفت: ذرتهای تفت داده، شیرین گندمکها، مغزها و این قبیل تنقلات میتواند جایگزینی برای چیبس و پفک باشد که ارزش غذایی خوبی هم دارند؛ این جایگزینی باید از سوی والدین برای کودکان انجام شود چون مصرف چیپس بفک در کودکان باعث تندخویی و پرخاشگری آنان میشود.
عضو انجمن علمی تغذیه ایران به سرطانزا بودن روغن سرخ شده پفک و چیبس و مشکلات گوارشی ناشی از آن اشاره کرد و افزود: به دلیل اینکه در تهیه پفک از روغن زیاد استفاده میشود و این روغنها در معرض نور و حرارت بیش از حد قرار میگیرند، میتواند باعث اکسیده شدن پفک شود و رادیکالهای آزادی تولید کند که خود باعث ایجاد سکته، مشکلات گوارشی و سرطانها شود.
وی ادامه داد: متاسفانه در چیپس و پفک بیشتر روغن چرب اسید ترانس به کار میرود که مصرف این نوع روغنها مورد توصیه ما نیست زیرا خطر بیماریهای قلبی و عروقی در افرادرا بالا میبرد؛ همچنین بیماری چاقی هم مضاف بر این بیماریها است.
محمدیان، تصریح کرد: متاسفانه استفاده چندین بار از روغن برای تهیه چیپس موجب ایجاد آکرولین میشود که غالباً همراه با کدری رنگ و بوی سوخته است که باعث ایجاد مسمومیت، سرطان و سقط جنین و ناهنجاریهای جنینی میشود.
این کارشناس ارشد تغذیه ناباروری و زایمان زودرس را از دیگر عوارض مصرف پفک و چیبس دانست و اظهار کرد: پفک به دلیل نمک زیادی که دارد خصوصاً در خانمهای باردار موجب افزایش فشار خون میشود؛ "آکریل آمید" بالای چیبس و پفک باعث ایجاد ناباروری و زایمان زودتر از موعد میشود.
ذرتهای تفت داده، شیرین گندمکها و مغزها جایگزینی خوب برای چیبس و پفک است
وی به جایگزینی برخی تنقلات با چیپس و پفک خصوصاً برای کودکان اشاره کرد و گفت: ذرتهای تفت داده، شیرین گندمکها، مغزها و این قبیل تنقلات میتواند جایگزینی برای چیبس و پفک باشد که ارزش غذایی خوبی هم دارند؛ این جایگزینی باید از سوی والدین برای کودکان انجام شود چون مصرف چیپس بفک در کودکان باعث تندخویی و پرخاشگری آنان میشود.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار