۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
02:58
کد خبر : 8623336
۰۹:۲۸

۱۳۹۴/۱۰/۲۹

معرفی کلانتری 11سعدی شهرکرد جزء 5کلانتری برتر کشور

رئیس پلیس پیشگیری ناجا از كلانتری 11 سعدی شهركرد به خاطر کسب مقام برتر كشوری تقدیر کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ در ارزیابی های انجام گرفته توسط بازرسان تخصصی ناجا كلانتری 11 سعدی شهركرد جزء 5 كلانتری برتر كشور شناخته و برگزیده شد.

در همایش سراسری رؤسای پلیس پیشگیری ناجا و با حضور دادستان عمومی و انقلاب دادگستری كل كشور توسط رئیس پلیس پیشگیری ناجا سردار شرفی، با اهداء لوح تقدیر كلانتری 11 سعدی شهركرد جزء 5 كلانتری برتر كشور شناخته شد .

در متن این تقدیر نامه آمده:

جناب سروان علی اكبر سلیمانی

رئیس محترم كلانتری 11 سعدی شهركرد

با صلوات برمحمد (صلی الله علیه و آله و سلم ) و آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) و با احترام، تحقق اهداف، برنامه ها و مأموریتهای متنوع نیروی انتظامی، مرهون همت، عزت و تلاش مضاعف فرماندهان مدیران و كاركنان خدومی است كه در ادامه را شهدای عزیز و ایثار گران سرافراز با اعتقاد و التزام به ولایت و بكارگیری همه ظرفیت های سازمانی در فراز و نشیب پرحادثه عرصه نظم، حماسه آفرین بودند.

لذا با تبریك انتخابات جنابعالی، بدین وسیله از تلاش و زحمات بی شائبه شما در انجام وظایف و ماموریتهای محوله، تشكر و قدر دانی می نمایم.

امید است در ظل توجحات حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تحت زعامت مقام معظم رهبری و فرماندهی كل قوا امام خامنه ای (مدظله العالی) در خدمتگزاری به اسلام عزیز در پرتو ولایت، موفق، مؤید و منصور باشید.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا

سرتیپ دوم پاسدار محمد شرفی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید