بهرام بیرانوند عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره به ادعای دولت مبنی بر گشایش 1000 ال سی در روز تعطیلی بانک های خارجی، ظهار داشت: دولت و بانک مرکزی از سعه صدر مردم در جهت خودکامگی بهره می برند و هر بار دلواپسی را با ادعایی کذب بیشتر روشن می دارند.
وی با بیان اینکه 1000 ال سی بانکی در روز تعطیل وسیله استهزاء رسانه های بیگانه نیز بود افزود: متاسفانه رفتار و اعمال مسئولان برای کتمان بسیاری از مسائل اقتصادی حرکتی ناپسند است و این رفتارهای غیر منطقی همچون جابجایی تبادلات پولی ، مالی در روز تعطیلی از حیثیت کشور در برابر بیگانگان می کاهد.
بیرانوند تصریح کرد: مسئولان ژست های تریبونی خوبی از خود نشان می دهند که متناسب با شانیت جایگاهی آنها در ایجاد ادعاهای دروغین نمی باشد.