۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
04:58
کد خبر : 8623877
۱۰:۴۵

۱۳۹۴/۱۰/۳۰

اصل انتخابات حضور حداکثری مردم می باشد

به گزارش خبر گزاری بسیج از آوج جشن بزرگ میلاد امام حسن عسگری (ع)در مسجد علی ابن ابی طالب شهر آوج با حضور اقشار مختلف مردم ولایت مدار شهرستان آوج برگزار گردید.

آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه در استان قزوین ضمن تبر یک خجسته میلاد امام حسن عسگری (ع) افزود:این امام بزرگوار مردم را برای غیبت امام زمان (عج) آماده کرد.

وی با اشاره به اقدامات امام حسن عسگری (ع) گفت:کار مهم این امام بزرگوار این بود که علی رغم اینکه در پادگان نظامی در سامرا زندانی بودند در شهر های مهم آن زمان از جمله کوفه ،بغداد،گرگان ، نیشابور تشکیلات تبلیغی ایجاد کرده بودند.

امام جمعه شهر قزوین در ادامه به نگرش و رفتار ائمه معصومین اشاره کرد وگفت: امامان بزرگوار به همه مسائل توجه داشتند وبه دوستان ودشمنان هم توجه می کردند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: چون امام راحل  دنباله رو حق در دنیا بودند در تمام دنیا عزیز وعزتمند شدند.

وی با اشاره به نزدیک شدن به آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت:همه ماباید بسیج شویم تا یک حماسه با حضور حد اکثری در انتخابات اخیر بیافرینیم.

5002/پ20/ب

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید