
خبرگزاری بسیج مازندران، در آستانه فرا رسیدن شب انتظار مازندرانیها بالاخره این موعد با نسیم عطر اویس به مشام مازندرانیها رسید و شیفتگان راه شهدا با استقبال بی نظیر از 4 شهید یمانی وداع خواهند کرد.
سردار بابایی در رابطه با این برنامه در گفتگویی کوتاه گفت: به دلیل قرابت مردمان دیار علویان، مازندران غیور با مردم مبارز و شیعی یمن و به لحاظ ارادت اهالی این خطه به شهدا ، پیکر 4 شهید از 5 شهیدی که طی مدت مداوا در ایران به ارزوی خود رسیده اند در جوار امامزاده زید بن یحیی آمل تدفین خواهند شد.
فرمانده سپاه کربلا همچنین افزود: پس از مراسم شب وداع که امشب در شهر آمل برگزار می شود فردا پنج شنبه با حضور مومنین غیور و مریدان راه شهدا پیکر 4 شهید یمنی همچون فرزندان این مرز و بوم بر دستان ملت آزاده مازندران نشییع شده و در جوار این امامزاده به خاک سپرده می شوند.
سرداربابایی اظهار کرد: با تدفین این شهدا و قرار گرفتن نام آنان در کنار نام شهدای مازندران، این مکان زیارتگاهی به یاد مبارزان بیداری اسلامی در سرزمین علویان تبدیل شده و با این وابستگی بین مردم مازندران و سرزمین یمن، همانگونه که نبی مکرم اسلام(ص) به اویس ارادت داشته علویان هم به پیروی از رسول الله (ص) و عشق اویس به ایشان، برای اثبات دوستی با مردم دیار یمن این کار را انجام داده و آنرا افتخار دانسته زیرا پیوند میان مبارزان اسلامی از هر سرزمینی برای مردم استان دارای اهمیت ویژه است.