۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۹:۱۷
کد خبر : 8625566
۱۱:۲۵

۱۳۹۴/۱۱/۰۴
مسئول بسیج ادارات استان همدان تأکید کرد

ضرورت ورود بسیج برای حضور حداکثری مردم در انتخابات

ضرورت ورود بسیج برای حضور حداکثری مردم در انتخابات
مسئول بسیج ادارات استان همدان گفت: مقام معظم رهبری در بحث انتخابات دو موضوع را گوشزد کردند یکی شرکت گسترده در انتخابات و دیگری انتخاب اصلح، که بسیج باید هوشیار باشد و این موارد را مدنظر داشته باشد.

سرهنگ سیدرضا موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج در همدان با اشاره به وظیفه بسیج در جامعه امروز اظهار داشت: از دغدغه‌های عرصه داخلی بحث اقتصاد مقاومتی و آنچه در کشور و نظام مطرح بوده تهدید نسل است که بسیج ادارات و پایگاه‌ها باید توجه ویژه‌ای به این دو موضوع داشته باشند.

وی افزود: در عرصه بین‌الملل نیز دو تهدید وجود دارد که دغدغه مقام معظم رهبری نیز بوده که شامل اسلام‌های ساختگی و جنگ‌های نیابتی است.

مسئول بسیج ادارات استان همدان با اشاره به اسلام تکفیری که امروز گریبان‌گیر تمام جوامع اسلامی شده است، تصریح کرد: اگر امروز در بحرین و عراق مسلمانان در برابر دشمنان ایستادگی می‌کنند و جان می‌دهند به دلیل اسلام است.

وی با بیان اینکه وظیفه ما حمایت از جبهه مقاومت است، عنوان کرد: حمایت ما از جبهه مقاومت برای این است که دشمن وارد کشور نشود.

موسوی با اشاره به فعالیت‌های بسیج ادارات بیان داشت: پرداختن به اقتصاد مقاومتی و پیگیری بحث اصلاح الگوی مصرف در این راستا از جمله اقدامات بسیج ادارات بوده که نتایج خوبی به دنبال داشته است.

وی با اشاره به انتخابات پیش‌رو ادامه داد: مقام معظم رهبری در این زمینه دو موضوع را گوشزد کردند یکی شرکت گسترده در انتخابات و دیگری انتخاب اصلح، که بسیج باید هوشیار باشد و این موارد را مدنظر داشته باشد.

مسئول بسیج ادارات استان همدان با تأکید بر تبیین ویژگی‌های اصلح توسط بسیج ابراز داشت: فرمانده پایگاه بازوی راست مدیر در تحول اداری است و هر مدیری می‌تواند از ظرفیت بسیج در توانمندسازی و بروز کردن نیروها استفاده کند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید