۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
07:38
کد خبر : 8626005
۰۹:۱۴

۱۳۹۴/۱۱/۰۵

برگزاری یادواره شهید داریوش محمدی اولین شهید انقلاب اسلامی در مسجدسلیمان

آیت الله حسن زاده در مراسم شهید داریوش محمدی اولین شهید انقلاب اسلامی در مسجدسلیمان گفت : شهدایی که شهدای انقلاب هستند ارزش و فضیلت والایی دارند و راه شهید داریوش محمدی و دیگر شهدا با قدرت و قاطعیت ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ،مراسم  بزرگداشت  سی و هفتمین سالگرد شهادت شهید داریوش محمدی اولین شهید انقلاب اسلامی در مسجدسلیمان با سخنرانی آیت الله حسین زاده امام جمعه موقت اهواز  , خانواده های شهدا و جمعی از مردم مسجدسلیمان بر مزار آن شهید ب والا مقام در قطعه شهدای قبرستان کلگه برگزار شد .

آیت الله حسن زاده در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت : در دوران مبارزات انقلاب شرایط  مانند دوران دفاع مقدس نبود که وقتی کسی مجروح یا شهید می شد  او را به عنوان جانباز یا شهید بشناسند  و حتی مردم  نمی توانستند مجروحین را  به مراکز درمانی  منتقل کنند .

وی افزود :   شهدایی که شهدای انقلاب هستند ارزش و فضیلت  والایی دارند   و  راه  شهید داریوش محمدی و دیگر شهدا  با قدرت و قاطعیت ادامه دارد .

آیت الله حسن زاده با  اشاره  به دستگیری 10 نظامی آمریکایی در  خلیج فارس تصریح کرد :  هر کشوری از مرزهای خودش دفاع  می کند و هر تجاوزی  را به مرزهایش پاسخ می دهد  ولی آمریکا خود را  کدخدا می داند و دیگران را رعیت خودش می داند  اما معامله ما با کدخدا اینطور نیست و اگر از مرزهای آبی ما عبور کنند  دستگیر خواهند شد .

وی ادامه داد : خیلی از کشورها حتی در ذهنشان هم نمی توانند اینگونه با آمریکا مقابله کنند .  این عزت , استقلال و سربلندی که ما داریم  به واسطه منطق و استدلال مان  است .

حسن زاده با اشاره به اقدامات خصمانه رژیم آل سعود تاکید کرد :  امروز دشمن شماره یک  ما در منطقه   سعودی ها هستند ,   چندین ماه مردم یمن را بمباران می کنند  و روز به روز  هم در دنیا هم منزوی تر می شوند .

وی با اشاره به اعدام شیخ نمر  اضافه کرد : یک روحانی که سلاحی نداشت و گروه تروریستی را رهبری نکرده بود را  چون فقط زبان و منطق داشت اعدام کردند و آمریکا هم  در مواجه با این جنایت  فقط اظهار نگرانی کرد .

آیت الله حسن زاده  عنوان داشت  : اینکه در دنیا  کسی  به وزیر امور خارجه آمریکا بگوید  بدلیل تجاوز نظامیان شان  باید  عذرخواهی کنند  نظام جمهوری اسلامی است و این اقتدار و عزتی که ما داریم  به برکت یک جمله امام(ره)  است که فرمودند :  پشتیبان  ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد  و مردم  هم روی این جمله مانده اند


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید