۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:05
کد خبر : 8627260
۱۰:۵۳

۱۳۹۴/۱۱/۰۷

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: ترکیه به داعش کمک می‎کند

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که به یونان سفر کرده است در دیدار با وزیردفاع این کشور گفت: ترکیه به داعش ( گروه تروریستی مورد حمایت عربستان و ترکیه) کمک می کند.
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از العالم، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نوشت که "موشه یعلون" تاکید کرده است که داعش از پول هایی که ترکیه از فروش نفت به این گروه تروریستی می‌دهد، سود می‌برد.

یعلون دیروز سه شنبه در دیدار با وزیر دفاع یونان در آتن خاطرنشان کرد: "ترکیه راه را برای رفت و آمد نیروهای این گروه تروریستی هموار می‌کند تا بین اروپا، سوریه و عراق تردد کنند، و به آنان کمک می‌کند که بخشی از ترورسیم داعشی در اروپا باشند.

یعلون ابراز امیدواری کرد که ترکیه دست از این کمک ها بردارد.

به اعتقاد کارشناسان امور خاورمیانه، ترکیه به همراه عربستان، رژیم صهیونیستی، آمریکا و کشورهای غربی و برخی دولت های وابسته منطقه از گروه های تروریستی از جمله داعش حمایت می کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید