به گزارش
خبرگزاری بسیج، شعبانعلی رمضانیان ظهر چهارشنبه در مجمع استانی قشر سازمان بسیج فرهنگیان سپاه انصار الحسین (ع) و در جمع فرهنگیان بسیجی استان همدان بابیان اینکه بنای بسیج گردآوری جمع نخبگان برای استفاده از نظرات و آرای آنهاست، گفت: اعضا باید به بررسی مسائل و موضوعات مربوط به منطقه و فعالیت خرد و کلان کشور و موضوعات اختصاصی قشری بپردازند.
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور بابیان اینکه در آموزشوپرورش باید بحث تخصصی در راستای مسائل و دغدغهها و کاستیها مطرح شود، گفت: نباید بهصرف رسیدن به راهکار کار را متوقف کنیم و باید برای قرارگیری ظرف سازمانی کار را پیگیری کنیم.
رمضانیان با تأکید بر اینکه باید موضوع موردنظر را به برنامه بلندمدت و یا کوتاهمدت تبدیل کرده و برای تحقق آن پیگیری لازم را انجام داده و فعال کردن گروهها و کارگروهها را در مسائل مختلف در دستور کار قرار دهیم، خطاب به فرهنگیان عنوان کرد: جمع نخبگان هر قشر و جامعهای مسئولیت و وظایف خاصی دارند.
وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص ویژگیهای خواص جامعه گفت: تشخیص موقعیت خود، داشتن قدرت تحلیل و پیروی نکردن از احساسات از ویژگیهای خواص است.
رمضانیان با اشاره به انجام کار تحقیقاتی یکی از مؤسسات مطالعات راهبردی آمریکا بیان کرد: آنها توصیههایی را بهمنظور جلوگیری از چالش و بحران در آمریکا داشتند و نتیجه گرفتند که در دنیا و منطقه خاورمیانه مسئلهای مهمتر از ایران نیست.
وی بابیان اینکه آنها ادعا کردند برای ضرورت حفظ آمریکا نباید اجازه داد ایران هستهای شود و هستهای بماند و باید توان دفاعی ایران را گرفته و با کنترل جریان مقاومت، ایران را با تغییر رفتار و ساختار مهار کرد، گفت: این موسسه همچنین دو راه حمله نظامی و دیپلماسی را برای مقابله با خطر ایران پیشنهاد کرده که دولت کنونی آمریکا راه دوم را برگزید.
وی بابیان اینکه این موسسه اندیشه و افکار رهبر کبیر انقلاب و قائم و نگهدارندِ راه امام (ره)، یعنی مقام معظم رهبری را دو مانع کلیدی موفقیت در سیاستهای آمریکا دانسته است، گفت: دشمنان، ولایت را مانع بزرگ خود میدانند و معتقدند برای برداشتن رهبری باید ابتدا راه نقد ایشان فراهم شود و در همین قالب بهمرور جایگاه و شخص ایشان را تخریب کرده و به چالش بکشند.
هدف پروژه نفوذ دشمنان حذف رهبری است
وی هدف پروژه نفوذ دشمنان را حذف رهبری دانست و اظهار داشت: مهار کردن اندیشهها و راه رهبر کبیر انقلاب در صدر کار دشمنان است و هدف آنها تحقق خواستههایشان از طریق دستگاهها و نهادهای حاکمیتی است.
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور همچنین بابیان اینکه یکی از دلایل بزرگ نفوذ ساختاری، فراهم کردن زمینه نفوذ افراد موردنظر آنهاست که در برنامه کوتاهمدت انتخابات را محمل رسیدن به هدف خود قرار دادهاند، گفت: دشمنان به انتخابات پیشرو در ایران چشم دوختهاند.
رمضانیان بصیرت را توان و قدرت تشخیص مصداقها دانست و یادآور شد: در صورت قصور و کوتاهی در انتخابات و در صورت اشتباه و خطای افراد منتخب در آینده به همان اندازه ما نیز مقصر خواهیم بود.
وی بابیان اینکه باید برای حفظ خون شهدا، آرمانها، ارزشها و انقلاب در انتخاب خود دقت داشته باشیم، خواستار حضور حداکثری در انتخابات شد و عنوان کرد: باید در انتخابات پیشرو میزان رأی بالاتر ازآنچه درگذشته بوده شود.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان نیز بابیان اینکه رهبر معظم انقلاب از فتنه در پیش به «فتنه اکبر» که همان فتنه نفوذ است تعبیر کردند و آن را آتش زیر خاکستر دانستند، گفت: جریانات کنونی به دو جریان انقلابی و سلطهپذیر با شاخههای مختلف تقسیم میشوند.
سردار غلامعلی ابوحمزه جریان فتنه و جریان غربگرا را از شاخههای جریان سلطهپذیر برشمرد و افزود: استکبار در دو مقطع در سالهای ۷۸ و ۸۸ فتنه خود را طراحی کرده و کلید زد و دشمنان در فتنه سال ۷۸ بستر دانشگاه و سال ۸۸ بستر خواص بیبصیرت را محمل فتنه قراردادند.
وی بابیان اینکه در فتنه ۸۸ بحث تقلب، اختلافنظر و آراء در میان نبود و دشمنان ازجمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال تغییر در ساختار نظام بودند، گفت: دشمنان در سال ۸۸ با ایجاد شبهه و تردید در افکار و اذهان، زمینه و بستر فتنه را فراهم کردند که در هشت ماه با روشنگری مقام معظم رهبری و حضور دهها میلیونی مردم در ۹ دی این توطئه شکست خورد.
فتنهای که سال ۸۸ رهبری به آن اشاره کردند، فتنه نفوذ است
فرمانده سپاه استان همدان بابیان اینکه از مردادماه سال جاری رهبر معظم انقلاب بیش از ۷۰ مورد در بیاناتشان بحث نفوذ را مطرح کردند و بر همگان مسجل شد که فتنهای که سال ۸۸ رهبری به آن اشاره کردند، فتنه نفوذ است و در دستور کار دشمنان داخل و خارج قرار دارد، گفت: ابعاد نفوذ یکبعدی نیست و دشمنان با الحاق و اتصال بین فتنه ۷۸ و ۸۸ با جریان غربگرا به دنبال ایجاد فتنه در انتخابات اسفند ۹۴ هستند.
وی با تأکید بر اینکه باید سخنان مقام معظم رهبری برای اقشار مختلف تبیین شود، یادآور شد: ۳ سخنرانی مقام معظم رهبری در ۱۴ دیماه در جمع ائمه جمعه، ۱۹ دیماه در جمع مردم قم و ۳۰ دیماه در جمع برگزارکنندگان انتخابات ۹۴ به بحث نفوذ و راهکارهای مقابله با آن به شکل شفاف اشاره دارد و به همین دلیل سخنرانیهای گذشته ایشان باید تبیین شود.
وی همچنین به خطبه دوم رهبر معظم انقلاب در عید فطر امسال اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند هیچ تغییری در مواضع جمهوری اسلامی در قبال آمریکا و استکبار ایجاد نشده است.
وی با تأکید بر اینکه مردم باید مراقب باشند چراکه بحث نفوذ پیچیده است، عنوان کرد: تا زمانی که فتنه تبیین و کالبدشکافی نشود اثر دارد و میدانیم که از بدو انقلاب تاکنون همواره بحث نفوذ مطرح بوده اما جزء اولویتها نبوده و امروز از اولویتهای دشمنان است.
فرمانده سپاه استان همدان ادامه داد: جریان سلطهپذیر با تغییر در ماهیت و محتوای نظام برای دستیابی به اهداف خود تلاش میکند.
وی جریان انقلابی را شامل جریان اقتصادی، علمی و روحیه انقلابی دانست و اظهار داشت: برنامهریزی و مدیریت و تحقق اقتصاد مقاومتی حلال مشکلات مردم است و آنچه مشکلات کشور را حل میکند استحکام درونی نظام و محور آن با اقتصاد مقاومتی است.
روحیه انقلابی در مدیریت جهادی است
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) یادآور شد: روحیه انقلابی در مدیریت جهادی است و از تکتک افراد انتظار میرود در جایجای استان روحیه انقلابی را با مدیریت جهادی ایجاد کنند.
ابوحمزه پنج وظیفه در بحث نفوذ را مطرح کرد و گفت: با روشنگری و تبیین بیانات مقام معظم رهبری، حضور حداکثری در انتخابات، بیان معیارها و ملاکهای اصلح، درک نقش سپاه و بسیج و دعا برای ایستادگی در مقابل دشمنان و برگزاری انتخابات پویا و فعال، دشمن در طرح نفوذ موفق نخواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه به فرموده رهبر معظم انقلاب فتنه ۸۸ نکته مهم و اساسی و خط قرمز نظام است، بیان کرد: همه باید موضع خود را نسبت به فتنه ۸۸ و فتنهگران بهطور شفاف بیان کنند.
مسئول بسیج فرهنگیان سپاه انصارالحسین استان همدان نیز گفت: جبهه مقاومت نیازمند حمایت فرهنگیان است.
سرهنگ مرتضی سیاووشی با بیان اینکه جبهه حق و باطل همیشه درحال تقابل بوده، هست و خواهد بود، گفت: کمک رسانی به جبهه مقاومت توسط فرهنگیان از سال گذشته دنبال شد و کمک هایی در این زمینه انجام پذیرفت.
وی تاکید کرد: جبهه مقاومت نیاز مبرم به حمایت مالی فرهنگیان دارد.