وی ادامه داد: برادران دانشجوی دانشگاه آزاد و چند دانشگاه دیگر بجنورد قصد دارند کار گچ خاک مسجد روستایی از توابع صفی آباد را انجام دهند و به طرح مباحث فرهنگی نیز بپردازند.
بزرگمهر افزود: همچنین یک گروه خواهران ما نیز در قالب آموزش های فرهنگی به میان خانم های روستایی خواهند رفت و علاوه بر مسائل احکام و مهارت های زندگی ،کلاسهای اقتصادی صنایع دستی برپا می کنند.
وی تصریح کرد: خواهران دانشجو همچنین در ساعات غیر کلاسی دانش آموزان نیز به مسائل تحصیلی آنها رسیدگی می کنند و با ارائه مطالب تربیتی سعی در رشد فکری و فرهنگی آنان خواهند کرد.
معاون سازندگی بسیج دانشجویی استان در رابطه با اردوهای جهادی یکروزه در حوزه کمک به کشاورزان محروم نیز عنوان کرد: گروه جهادی دانشجویان جاجرمی و شیروانی ما نیز در زمینه کشاورزی و باغداری، سمپاشی و هرس گیاهان، ارائه مشاوره های علمی و واکسیناسیون فعالیت خود را آغاز می کنند.
وی تعداد دانشجویان علاقه مند به حضور در این اردوهای یکروزه را 70 نفر اعلام و اظهار کرد: علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این اردوها به دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه خود مراجعه کنند.
مجتبی بزرگمهر در پایان گفت: هدف از برگزاری اردوی جهادی در دهه مبارک فجر این بود که اعلام کنیم هنوز دغدغه بزرگ امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب مبنی بر رسیدگی به مستضعفان و محرومان زنده است و دانشجویان به شکرانه این ایام می خواهند جشن 40 سالگی انقلاب را با محرومان برگزار کنند.