۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
09:18
کد خبر : 8629304
۰۹:۳۳

۱۳۹۴/۱۱/۱۲
قادری در گفتگو با بسیج:

اختلافات تهران واشنگتن ریشه دار است

نماینده مردم شیراز با اشاره به اینکه اختلافات تهران و واشنگتن ریشه دار است، گفت:‌ بعید است شیطان بزرگ در خوی استکباری خود تغییری دهد.
جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج با انتقاد از اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر اینکه اختلاف نظر های ایران و آمریکا ابدی نیست، گفت: به نظر ما تا زمانی که آمریکایی ها روحیه استکباری و خوی تجاوزگری خود را داشته باشند نه تنها اختلافات حل و فصل نمی شود بلکه وخامت نیز پیدا می کند.

وی با اشاره به اینکه آمریکای منهای استکبارگری اساسا دور از ذهن است، خاطرنشان نمود:‌البته اگر آمریکایی ها این چرخش در سیاست های خود را داشته باشند دیگر با سایر کشورها تفاوتی ندارند.

قادری با بیان اینکه مشکل انقلاب اسلامی با آمریکا دعوا حق و باطل است، افزود:‌ بسیار بعید است که حداقل در آینده نزدیک تغییری در رفتار آمریکا روی دهد و لذا حل و فصل اختلاف نظرها نیز بین تهران واشنگتن میسور نیست. 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید