ماه لیلی بستکی افزود: کار اصلی این غرفه جمعآوری کتاب برای مدارس و مراکز نیازمند و بدون کتابخانه است که در مدت دو روز ابتدایی نمایشگاه مورد استقبال و حمایت بازدیدکنندگان و خیران و نیکوکاران فرهنگی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: تجربه موفق دیوار مهربانی نشان داد، ظرفیتهای خوبی برای تامین نیازهای مردم در حوزههای مختلف وجود دارد که باید این ظرفیتها فعال شده و مورد استفاده قرار گیرد و بخش فرهنگ نیز از همین رویه پیروی میکند.
بستکی اضافه کرد: در این مدت بسیاری از ناشران حاضر در نمایشگاه آمادگی خود را برای همراهی با این برنامه و اهدای کتاب اعلام کرده اند و بازدیدکنندگان از غرفه نیز با توجه به توان خود، اهدای تعدادی کتاب را تعهد کردهاند که با نام آنان بر دیوار غرفه ثبت شده است.
این فعال فرهنگی یادآور شد: هیچگونه محدودیتی برای تعداد و نوع کتابهای اهدایی وجود ندارد و با توجه به تنوع و فراگیر بودن نیازمندان کتاب و جامعه هدف این طرح، مهرورزان فرهنگی میتوانند کتابهای خود را متناسب با تمام ردههای سنی و با موضوعهای گوناگون اهدا کنند.
وی اظهار امیدواری کرد: این اقدام مانند دیوار مهربانی، در نمایشگاهها و شهرهای دیگر نیز ادامه یابد و در بندرعباس نیز فرصت و بستری برای تداوم آن فراهم شود.
سیزدهمین نمایشگاه کتاب هرمزگان از 10 بهمن با حضور 670ناشر داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاههای بندرعباس آغاز شده و تا 16 بهمن میزبان میزبان مردم خواهد بود.