۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
13:33
کد خبر : 8630257
۱۱:۰۳

۱۳۹۴/۱۱/۱۳
دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه های استان قزوین:

باید دوران پسا برجام را دوران اتوبان واردات بنامیم

نامه دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه های استان قزوین در خصوص قراردادهای نفتی و ضرب و شتم و بازداشت تعدادی از دانشجویان مطالبه گر

به گزارش خبرگزاری بسیح در قزوین، بسیج دانشجویی در پی تجمع اخیر دانشجویان در مقابل وزرات نفت و در پی آن دستگیری دانشجویان و انتقال آنها به  بازداشتگاه نامه ای به تحریر درآوردند.

متن نامه:

بسمه تعالی

نامه دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه های استان قزوین در خصوص قراردادهای نفتی و ضرب و شتم و بازداشت تعدادی از دانشجویان مطالبه گر 

تجمع اخیر دانشجویان در مقابل وزرات نفت و در پی آن دستگیری دانشجویان و انتقال آنها به  بازداشتگاه اوین بیشتر از گذشته چشم هر بیننده را به سمت حقیقت تلخی معطوف کرد که در حال وقوع است .

به نظر می رسد باید دوران پسا برجام را دوران اتوبان واردات بنامیم و از هواپیما گفته تا گوجه  و برنج را در راستای حمایت از اقتصاد مقاومتی در سبد واردات کشور ببینیم ؛

ناگوارتر از همه این ها ، قرارداد های نفتی اخیر می باشد که بسیار مبهم و سراسر نقص می باشد ؛ در شرایطی که با تدبیر ژنرال های وزارت نفت قیمت این محصول استراتژیک در کمترین حد ممکن  قرار دارد و انگار دولت تدبیر و امید هم هیچ بنایی برای حل مشکل اتکاء دولت به این محصول ندارد و فقط در حرف نه در عمل به این موضوع اشاره دارد ، بستن قراردادهای خاص نفتی که بوی کرسنت های دوم و سوم می دهند چه معنایی می تواند داشته باشد ؟

به راستی چرا وزیر نفت با نشست اضطراری جهت بررسی سقوط قیمت نفت مخالف است ؟چرا تصمیم رسمی و موضع رسمی در این خصوص اتخاذ نمی شود ؟ و به راستی حد سقوط قیمت نفت برای بیداری و تصمیم گیری دولت مردان ما ، چه قمیتی است ؟

حال که عده ای دانشجو بر اساس رسالت ذاتی و ایمانی خود ، به این اقدامات وزارت نفت اعتراض دارند ، باید این گونه با آن ها برخورد شود ؟ تا چه موقعی باید افراد دلسوز منتسب به حزب الله ، افراطی خوانده شوند و چنین برخوردهای خشونت آمیزی با آن ها صورت پذیرد ؟

تا کجا دولت مردان " رحماء بینهم و اشداء علی الکفار " را با تدبیر بازی برد برد به نفع جریان های خاص تقسیم خواهد نمود ؟

نتیجه بازی برد برد ما با دولت های غربی چه بوده است ؟ کدام کار برای جوانان  ! کدام رونق اقتصادی برای مردم صورت پذیرفته است ؟ آیا دانشجو بیدار و بصیر ما حق ندارد به این موضوع اعتراض کند ؟

چرا دولت از دادن مجوزهای رسمی به تجمعات دانشجویی خودداری می کند ؟ چرا دولت به سوالات دانشجویان مطالبه گر پاسخ نمی دهد ؟

آیا تدبیر آزادی بیان هم خودی و غیر خودی دارد ؟

ما دانشجویان ضمن درخواست رسمی از دولت جهت روشنگری دقیق و مستند از اتفاقات پیش آمده در خصوص قراردادهای نفتی و دستگیری دانشجویان مطالبه گر، از آحاد ملت به خصوص نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی می خواهیم ضمن عمل به وظیفه ذاتی خود مبنی بر نظارت جدی بر عقبه چنین قراردادهایی ، بیش از گذشته  مراقب رخنه و نفوذ دشمن در دوره پسا برجام باشند . / انشاالله

ومن الله توفیق

1009/ت30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید