۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
21:30
کد خبر : 8632444
۱۳:۰۸

۱۳۹۴/۱۱/۱۷
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سربیشه :

امروز جبهه ما در کنار خاک صهیونیست هاست

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سربیشه گفت: یک زمانی مرز جغرافیایی ما خاکریزهای شلمچه بود اما حالا تفکر خود را به جهان صادر کردیم و مرز ما آمریکا و غرب را درنوردیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی، سرهنگ زارعی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سربیشه در مراسم گرامیداشت یوم الله دهه فجر که از طرف پایگاه ریحانه النبی(س) روستای سلم آباد برگزار شد؛ ضمن گرامیداشت سی وهفتمین سالگرد انقلاب اسلامی گفت: حق آمدنی و باطل نابود شدنی است چرا که خداوند تبارک وتعالی ما را برای ارزش گذاری فرستاده است.

وی ادامه داد: اگر همه ی ما نسبت به خداوند شاکر یا کافر باشیم نه چیزی به خداوند افزوده و نه از آن کاسته می شود فقط با این کار ارزش ما مشخص می شود .

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سربیشه با اشاره به اینکه شهدا از بین ما قیمت گذاری شدند اظهار داشت: 124 هزار پیامبرمبعوث شده، علمایی که بوسیله آنان انقلاب به پیروزی رسید و همچنین شهدا شافعان ما در روز قیامت هستند.

زارعی خاطر نشان کرد: از بین چهار انقلاب صورت گرفته روسیه، فرانسه، کمونیستی چین و انقلاب اسلامی، تنها انقلاب اسلامی توانسته 37 سال دوام بیاورد و ماندگار شود.

وی افزود: ایمان راستین وجود مقدس امام خمینی (ره) به خداوند و هدف و راهی که انتخاب کرده بود، اسلامی که متکی به شرق و غرب نبود و برگرفته از قرآن بود و مقبولیت مردمی، سبب ماندگاری این انقلاب و صادر شدن آن به جهانیان شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سربیشه گفت: امروز جبهه ما در کنار خاکریزهای ما نیست بلکه در کنار خاک صهیونیست هاست؛ یک زمانی مرز جغرافیایی ما خاکریزهای شلمچه بود اما حالا تفکر خود را به جهان صادر کردیم و مرز ما آمریکا و غرب را درنوردیده است.

زارعی صحنه انتخابات را آزمون بزرگی خواند و اظهار داشت: امسال کشور در آستانه دو انتخابات حساس قرار دارد و شما یک وظیفه فردی یعنی شرکت در انتخابات و یک وظیفه اجتماعی یعنی انتخاب اصلح با بصیرت خود را بر عهده دارید.

وی به ویژگی های یک نماینده اصلح اشاره کرد و گفت: به نماینده ای رأی دهید که اولاَ درد دین داشته باشد و بعد باتقوا، مردمی، تابع محض ولایت فقیه، شجاع و اهل تخصص و با تجربه باشد.

زارعی افزود: بدانید که وظیفه نماینده، کار اجرایی نیست بلکه وظیفه آن قانون گذاری بر مبنای اسلام است پس اگر نماینده ای وعده و وعیدی در بحث اجرایی به شما داد، کاذب است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سربیشه حجاب را صدفی برای گوهر وجودی زن خواند و اظهار داشت: گوهر وجودی زن با چادر و مقنعه گرامی داشته می شود و اگر امروز دشمن چادر را از سر زنان ما دربیاورد به هدف خود رسیده لذا باید این تهدید را جدی بگیریم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید