وی با اشاره به اینکه امام حسین (ع) عصر روز عاشورا هنگامی که تنها مانده بودند، باز هم ندای «هَل مِن ناصر یَنصُرنی» سر میدادند، افزود: کسانی در این اندیشه بودند که امام حسین (ع) چه کسی را به یاری میطلبند؛ یاران ایشان که همه به خاک و خون غلطیدند، پس این ندا برای چیست؟
مدیرمسئول روزنامه کیهان ادامه داد: آن زمان کسی نمیدانست که ندای امام حسین (ع) در گوش تاریخ میپیچد و با عبور از سالها و قرنها به ایران اسلامی میرسد؛ در این زمینه، عصری آغاز شد که به تعبیر مقام معظم رهبری، عصر امام خمینی (ره) است.
شریعتمداری با بیان اینکه داستان پرفراز و نشیبی از هنگامی که نسخه اسلام ناب بر حاکمیت نشست، آغاز شد، گفت: دیگر قرار نبود این نسخه در کتابها باقی بماند و فراموش شود، بلکه اکنون نوبت عملیاتی شدن دوباره آن نسخه رسیده است.
وی اضافه کرد: از آن هنگام تاکنون گامهای بلندی برداشته و عقبه زیادی را پشت سر گذاشتهایم؛ درگیری ما با نظام سلطه پایانناپذیر است، در واقع ماهیت درگیری این دو ماهوی به حساب میآید.
*اسلام ناب ظلمستیز است/میدان اصلی جنگ همچنان پابرجاست
مدیرمسئول روزنامه کیهان با اشاره به اینکه اسلام ناب ظلمستیز است، تصریح کرد: اگر ظلمستیزی از اسلام ناب حذف شود، این اسلام آمریکایی میشود؛ بنابراین وقتی نسخه ظلمستیزی را بر کرسی حاکمیت مینشانیم، نخستین اتفاق این است که نظام سلطه مقابل ما قد علم میکند.
شریعتمداری ادامه داد: درگیری اسلام و نظام سلطه پایانناپذیر است؛ مگر اینکه ماهیت یکی از دو طرف تغییر کند و درگیری این دو موضوع، تنها میدان جنگ آن عوض میشود؛ میدان اصلی جنگ همچنان پابرجاست؛ چراکه هویت ما باقی است.
مدیرمسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه در انقلاب اسلامی با رسول خدا (ص) و ائمه اطهار (ع) بیعت کردیم، افزود: این موهبت بسیار بزرگی بود که خداوند متعال به ما عنایت کرد.
شریعتمداری گفت: ما حریفی داریم که همچنان در پی مقابله با انقلاب است؛ حریف اهرمهای مختلفی را به کار گرفته و ترفندهای متفاوتی را به میدان آورده که البته هنوز به نتیجه نرسیده است.
وی با اشاره به اینکه گاهی مواقع میبینید که راهی در پیش گرفته میشود که به نتیجه نمیرسد، تصریح کرد: این احتمال وجود دارد که دشمن در انتخاب مسیرش دچار خطا شده باشد؛ دشمن مشاهده کرده که کودتا و جنگ کارساز نیست، چراکه کودتاگران کانونهای قدرت را تسخیر میکنند و حاکمان را کنار میزنند.
*گزینه نظامی دشمن بلوف است
مدیرمسئول روزنامه کیهان بیان کرد: کودتاهای دشمن شکست خورد؛ چراکه کانون قدرت در انقلاب متمرکز نیست؛ امروز اینکه دشمن میگوید گزینه نظامی روی میز بوده، بلوف است.
شریعتمداری با بیان اینکه این مسیر یک بار آزموده شده است، افزود: در جنگ تحمیلی تنها با عراق درگیر نبودیم و در مرزهای جنوبی و غربی با کشورهای زیادی مقابله کردیم.
وی با اشاره به اینکه دشمنی استکبار پایانناپذیر است؛ مادامی که بر اسلام تکیه دادهایم، گفت: لازم است از دشمن غافل نشویم؛ اگر دست از ظلمستیزی برداریم و آمریکا را آرام بگذاریم، آمریکاییها ما را آرام نمیگذارند.
*لزوم شناسایی دروازههای ورود دشمن
نماینده ولیفقیه در مؤسسه کیهان با بیان اینکه اخیراً مقام معظم رهبری فرمودند جریانی که استکبارستیز نیست، باید با آن مقابله شود، تصریح کرد: اگر این جریان در کانونهای تصمیمساز کشور قرار گیرد، شبیه آن است که عوامل دشمن را در خاکریز خود قرار دادهایم.
شریعتمداری ادامه داد: دشمن راههای مختلفی را طی کرده و همچنان دشمنی آن باقی است؛ باید دروازههای ورود حریف را بشناسیم و اگر این اتفاق نیفتد، ممکن است دچار خطا شویم؛ چراکه کسی نقشه راه را نداشته باشد، به بیراهه میرود.
وی با اشاره به اینکه آنچه موردنظر حریف بوده، استفاده از فن جوجیتسو برای مقابله با ایران اسلامی است، بیان کرد: در این فن که رزمی است، از توانمندیها و امکانات حریف، علیه خودش استفاده میشود؛ راهکار کنونی پیشروی دشمن که روی آن اصرار میورزد، نفوذ است.
*مراقب دروازههای نفوذ دشمن باشیم
مدیرمسئول روزنامه کیهان با تأکید بر اینکه باید مراقب دروازههای نفوذ باشیم، افزود: لازم است فرمولها و راهکارهای مهم را پیدا کنیم؛ اگر حریف به کانونهای تصمیمساز و سیاستپرداز نفوذ کند، از امکانات موجود علیه خود ما بهره میگیرد.
شریعتمداری گفت: نفوذی که بسیار خطرناک بوده، نفوذ به ساختار نظام است؛ اگر داشتهها به کار نیاید و از داشتههای خود نسخه عملیاتی استخراج نکنیم، با مشکل مواجه میشویم.
وی ادامه داد: امروز به استخراج این نسخه بسیار نیاز داریم؛ هر چند ممکن است که در مسیر راه سختیهایی وجود داشته باشد؛ اما در ازای هر بهایی، متاعی گرفته میشود.
مدیرمسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: یکی از انواع نفوذ که بسیار خطرناک بوده، ولی با بصیرت مردم تاکنون نتیجهای نداشته است، شکار سابقهدارهاست؛ دشمن به دنبال افراد سابقهدار است و اینگونه افراد کسانی هستند که دارای سابقه مثبت در نظام بوده و این سابقه مثبت نیز برای مردم شناخته شده باشد.
شریعتمداری یادآور شد: اگر افراد با سابقه مثبت نظام به هر دلیلی از خط اصلی انقلاب و اسلام فاصله بگیرند، آماده شکار از سوی دشمنان هستند؛ اگر چنین افرادی شکار شوند، با تابلوی خودی، شناسنامه غیرخودی دارند؛ یعنی اینکه سابقه آنها تابلویشان است، اما هویت با تابلو همخوانی ندارد.
وی اضافه کرد: در این زمینه، افرادی مشاهده میشوند که سابقه مثبت دارند، اما حرفهایشان با خط انقلاب همخوانی ندارد؛ لازم است که اینگونه افراد را بشناسیم تا فریب آنها را نخوریم.
*حریف برای نفوذ چهره خوبی به خود میگیرد
نماینده ولیفقیه در مؤسسه کیهان افزود: در زمان حضرت امیرالمؤمنین (ع)، قاضی آن دوران از کاخ دارالعماره ابنزیاد بیرون آمد و اگر در همان زمان سئوالی برای مردم پیش میآمد که این قاضی در کاخ چه میکرد، کسی فریب نمیخورد.
شریعتمداری با بیان اینکه باید دروازههای نفوذ دشمن را کشف کرد، گفت: حریف برای نفوذ چهره خوبی به خود میگیرد؛ نفوذیها کسانی هستند که در میان مردم نسبت به آینده ناامیدی ایجاد میکنند. کسی که نسبت به آینده ناامید است، از راهی که پیموده برمیگردد و آنها فضا را سیاه میبینند.
وی با اشاره به اینکه دشمنان به دنبال جنگ نیابتی هستند، تصریح کرد: انتخابات یکی از روزنههای نفوذ است؛ چراکه دشمن از این طریق میتواند وارد مراکز تصمیمساز کشور شود؛ یکی دیگر از دروازههای نفوذ انتخابات به حساب میآید.
مدیرمسئول روزنامه کیهان به راهکارهای چگونگی مراقب از دروازههای نفوذ اشاره و بیان کرد: ابتدا باید به سابقه افراد نگاه شود و اینکه در گذشته چه گفتهاند و امروز چه میگویند.
شریعتمداری تأکید کرد: کسانی که خروج از حاکمیت را در سابقه دارند و زمانی که خروج کارساز نشد، در فتنه 88 بر حاکمیت خروج کردند و دوباره نتیجه نگرفتند و انتخابات مجلس نهم را تحریم کردند، نمیتوان وارد مراکز تصمیمساز کرد.
وی با بیان اینکه سابقه و شعارهای متفاوت با شناسنامه مهم است، ادامه داد: وقتی کسانی وعدهای میدهند، باید به خاستگاه وعده توجه کرد و اینکه چقدر به وعدهها عمل شده است.
*استفاده از مارپیچ سکوت برای اقلیت نشان دادن انقلابیان
مدیرمسئول روزنامه کیهان اظهار کرد: همواره باید در صحنههای مختلف حضور داشت تا دیگران آدرس غلط ندهند؛ باید فضای موجود نشانه حضور باشد و پرچم را برافراشته نگه داشت تا پرچم دیگران بالا نرود.
شریعتمداری یکی دیگر از ترفندهای دشمن را استفاده از مارپیچ سکوت برشمرد و گفت: اگر کسانی در جامعه احساس کنند که دیدگاهشان در اقلیت است، ترجیح میدهند که دیدگاه خود را مطرح نکنند؛ در این زمان، فضا دست حریف میافتد و طرف مقابل سعی میکند دیدگاههای انقلاب و اسلام را در اقلیت معرفی کند تا پیروان نظام ترجیح دهند که نظرات خود را با صراحت اعلام نکنند.
وی با اشاره به اینکه مارپیچ سکوت همچون دهلیزی است، اضافه کرد: دیوارهای این دهلیز را رسانهها میسازند؛ در این مارپیچ، دیدگاه هر فردی که به نفع حریف نباشد، آنقدر علیه آن حاشیهسازی میکنند تا محو شود.
*دشمن نظرات خود را فراگیر جلوه میدهد
مدیرمسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه از فشارها و اتهامات نباید ترسید، گفت: اگر مقابل دشمن از خود احساس ضعف نشان دهیم و یک گام عقبنشینی کنیم، دشمن 10 گام به جلو برمیدارد؛ این فرمول و نقشه راه عملیات ماست.
شریعتمداری ادامه داد: دشمن همواره سعی میکند که خود را عالم و نظراتش را شایع و فراگیر جلوه دهد؛ مقام معظم رهبری به تیم دیپلماسی مذاکرات هستهای فرمودند که نظرات خود را با جرأت مطرح کنید، چراکه اگر از دیدگاهها فاکتور گرفته شود، بحثهای دیگران آن را پر میکند.
وی با اشاره به اینکه 22 بهمن تجدید بیعتی مجدد با آرمانهای امام راحل است، تصریح کرد: به کسانی که این توهم را در سر میپرورانند که انقلاب در مسیر خود رنگ باخته و به تدریج از ابهت افتاده است، باید گفت که اگر چنین است، چرا کینهتوزیهای دشمن روزبهروز شتاب بیشتری میگیرد؟
*تحریف انقلاب و خط امام (ره) نشاندهنده پویایی آن است
مدیرمسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه دشمنان دنبال تغییر محتوای نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، افزود: آنها میخواهند تنها پوستهای از جمهوری اسلامی ایران باقی بماند و محتوا تغییر کند؛ تغییر رفتار همان تغییر ساختار و براندازی نظام است.
شریعتمداری گفت: امروز تحریف انقلاب اسلامی نشاندهنده پویایی آن است؛ اینکه خط امام راحل را عدهای تحریف میکنند، نشان میدهد که خط ایشان پویاست و تحریف خط امام خمینی (ره) یکی از خطوط دشمن است.