آلبرت بغزیان اقتصاددان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی
خبرگزاری بسیج؛ با اشاره به انفعال دولت در برابر اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: هر ساله رهبر معظم انقلاب شعاری را برای آن سال انتخاب می کنند تا مردم و مسؤولین با درنظر گرفتن آن در جهت پیشرفت و توسعه کشور تلاش کنند اما متاسفانه هیچ کدام از وزارتخانه های مربوطه برنامه مدونی در ارتباط با محورهای اقتصادی بیانات رهبری، عملکرد خاصی نداشته اند.
وی با بیان اینکه دولت به نظریه های اقتصادی اقتصاددانان داخلی و همسو و همفکر خود هم توجهی نمی کند، افزود: قتصاد مقاومتی با بندهای 29 گانه تعریف مشخصی دارد و تمام بندهای آن قابل برنامه ریزی و به وزارتخانه ها بر می گردد. برای مثال قسمت صیانت و افزایش درآمد مالیاتی مشخص است به کدام وزارتخانه بر می گردد اما وزارتخانه ها وظیفه شان را مساوی با برنامه اقتصاد مقاومتی قرار می دهند و آن را گزارش می کنند، در حالی که این طور نیست.
بغزیان گفت:با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی فعلا در سمینارها به شرح 29 بند ابلاغی پرداخته شده ولی هیچ سازمانی نگفته این اقتصاد مقاومتی را نشان می دهد؛ زمانی که مردم جنس ایرانی بخرند این نشان دهنده اقتصاد مقاومتی است اما دولت کم کاری کرده و اقتصاد مقاومتی را جدی نگرفته و از کارشناسان استفاده نکرده است.
این کارشناس اقتصادی در ادامه در خصوص حذف کارت سوخت توسط دولت گفت: بسیاری از کارشناسان اقتصادی مخالف حذف کارت سوخت هستند سهمیه تعیین شده کارت سوخت آمارصرفه جویی را نشان می دهد.
بغزیان با بیان اینکه قیمت بنزین متعادل با نرخ ارز است نه قیمت های دیگر کالا افزود: آیا با افزایش قیمت بنزین کیفیت خودرو با لا می رود.
وی خاطرنشان کرد: کارت سوخت از قاچاق بنزین جلوگیری می کند و یکی از دلایل استفاده از کارت سوخت کنترل مصرف بنزین توسط خودروهای داخلی است که نشان می دهد بنزین کجا مصرف و چه خودرویی از آن استفاده کرده و مانع قاچاق بنزین می شود.