مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار از تولید سالانه 10 هزار تن گوشت مرغ در شهرستان بهار خبر داد.

هوشنگ کرمی در گفتوگو با خبرنگار بسیج در بهار با بیان اینکه سالانه 10 هزار تن گوشت مرغ در شهرستان بهار تولید میشود، اظهار داشت: شهرستان بهار دومین تولیدکننده گوشت مرغ در استان است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تعداد 70 واحد مرغداری با ظرفیت یک میلیون و 530 هزار قطعه در این شهرستان فعال است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار خاطرنشان کرد: هم اکنون در این شهرستان در زمینه تولید گوشت سفید 250 نفر به صورت مستقیم مشغول فعالیت هستند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار