۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:39
کد خبر : 8642087
۰۹:۰۲

۱۳۹۴/۱۲/۰۵
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الزمان(عج):

آمریکایی ها به این انتخابات چشم دوخته اند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الزمان(عج):گفت:دشمن در انتخابات بدنبال بی ثباتی و ایجاد التهاب در جامعه است تا از فرصت برای نفوذ در کشور را استفاده کنند.

آمریکایی ها به این انتخابات چشم دوخته اند.به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرضا حجت الاسلام غفاری پور مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الزمان(عج) در جمع روحانیون و طلاب حوزه های علمیه شهرضا با استناد به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات پیش رو گفت: آمریکاییها به این انتخابات چشم دوخته اند، اینها در ایران بدنبال نفوذاند.

حجت الاسلام غفاری پور در ادامه تصریح کرد: سالهای اخیر دشمنان تمرکز خود را بر انتخابات ایران قرار داده اند و میخواهند از فضای پر هیجان انتخابات در جهت اهداف خود تلاش کنند.

وی اظهار داشت: بعضی افراد فعال شده اند و به دشمن چراغ سبز نشان میدهند، مردم را نباید نسبت به انتخابات بدبین کرد متأسفانه برخی دوست دارند و عادت کرده اند از فضای ناسالم حرف بزنند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الزمان(عج) در ادامه به راهبردهای نفوذ اشاره کرد و گفت: دشمن در انتخابات بدنبال بی ثباتی و ایجاد التهاب در جامعه است و سعی دارد ایجاد دعوای بین دو قطب (جریان رابطه با آمریکا و استکبارستیزی) راه بیندازد.

وی تصریح کرد: ماجراجویی در انتخابات و نفوذ جریانهای همسو با غرب به قول خودشان میانه روها در مجلسین خبرگان و شورای اسلامی از دیگر راهبردهای نفوذ دشمن است.

حجت الاسلام غفاری پوردر پایان با بیان راهبردهای نظام در مقابله با راهبردهای دشمن پرداخت و گفت: بهره گیری از انتخابات برای حفظ عزت، اقتدار و سربلندی نظام در عرصه بین المللی است لذا انتخاب نماینده ای که در تراز نظام و انقلاب باشد نقش بسزایی در نفوذ دشمن دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید