۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:39
کد خبر : 8643237
۱۰:۰۹

۱۳۹۴/۱۲/۰۸
مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش:

مردم با بصیرت در عرصه های سیاسی قدم بر می دارند

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش، گفت: مردم با بصیرت در عرصه های سیاسی قدم بر می دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از استان هرمزگان، فراشی مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش ضمن تسلیت ایام فاطمیه و همچنین خرسندی از حضور پرشور  مردم در عرصه انتخابات گفت: مردم ایران همواره با بصیرت در عرصه های سیاسی قدم بر می دارند و دشمن نتوانسته هیچگاه این اقتدار و حضور مردم در صحنه را لکه دار کند  و شاهد این قضیه می توان حضور پر شور در راهپیمایی 22بهمن ماه امسال نام برد که مردم با تمام توان در این راهپیمایی حضور پیدا کردند و نقشه های دشمن را برملاء کردند.

وی، اضافه کرد: امروز دشمن نتوانسته مردم را از حضور در انتخابات باز بدارد ولی تمام تلاش خود را در عرصه نفوذ انجام می دهد و تلاش می کند تا نفراتی را به مجلس هدایت کند که هم فکر و هم اندیشه آنها باشند.

وی، ادامه داد: مردم ما باید بیدار باشند و با چشمانی باز انتخابی اصلح در تراز انقلاب  اسلامی را داشته باشند و بهترین رهنمود در این راه فرمایشات مقام عظمی ولایت است. و به گفته ایشان در صورت شناخت نداشتن روی افراد برای رای دادن به لیستی که توسط افراد مومن و انقلابی معرفی می شود برای انتخاب کاندید مراجعه کنند.

در پایان فراشی، گفت: با حضور در پای صندوق های رای آینده کشور را بسازیم و با بصیرت انقلابی راه نفوذ دشمنان را در این کشور در پست های کلیدی بگیریم.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید