۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
21:28
کد خبر : 8643931
۱۹:۲۰

۱۳۹۴/۱۲/۰۹
اسماعیل کوثری:

مردم با حضور در انتخابات حماسه‌ای دیگر خلق کردند

مردم نشان دادند که علاقه مند به کشورشان هستند و با حضور در انتخابات حماسه خلق کردند و این لبیک به دعوت مقام معظم رهبری بود.
به گزارش خبرگزاری بسیج، اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هفت اسفند ماه سال جاری یک حرکت عظیم و باشکوهی تکرار شد، گفت: حقیقتا کلام مقام معظم رهبری آنچنان اثرگذار در روحیه مردم بود که با دعوت ایشان مبنی بر حضور در انتخابات، مردم با حضور خود در انتخابات حماسه ای دیگر خلق کردند.

نماینده تهران در مجلس افزود:  به لطف خدا باید بگوییم مردم  نشان دادند که علاقه مند به نظام و کشورشان هستند و این  موجبات شگفتی سیاستمداران دنیا را فراهم آورد.

کوثری در ادامه با اشاره به روش جدید دشمن برای دخالت در انتخابات کشورمان با ارائه لیست، گفت: می بینیم که دشمنان از دو روش قبلی استفاده کرده و دیده بودند که مردم خلاف آنها عمل می کنند، این بار دخالت مستقیم کردند که به این عده رای بدهید و به این دسته رای ندهید. ولی مردم ما به بیگانگان توجهی ندارند و آن چیزی که برایشان ملاک است، نظر خودشان است و کاندیدا های مربوطه را خودشان انتخاب می کنند.


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در مورد عدم برائت عده ای از بزرگان از دشمن در پی اعلام حمایت بیگانگان از آنها اظهار داشت: در این جریان عده ای از بزرگان بودند که باید از دشمن برائت می جستند ولی این کار را نکردند و دلیل آن هم دنیا طلبی است. بلاخره دنیا طلب ها برای حفظ منافع خودشان از تقابل با دشمن خودداری می کنند و بلکه همراه با او می شوند. مردم به اینها توجه دارند، شاید به ظاهر رای آورده باشند، اما سر گذرگاه ها حتما عکس العمل خودشان را در رابطه با این افراد نشان خواهند داد.

منبع: سراج 24

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید