۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
22:38
کد خبر : 8645371
۱۱:۳۶

۱۳۹۴/۱۲/۱۲
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان کردستان خبر داد؛

اجرای طرح تعالی جمعیت در استان کردستان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مشارکت مردم

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان کردستان گفت: برنامه‌های آموزشی و اطلاع رسانی در حوزه تعالی جمعیت در استان کردستان ارائه شده که امیدواریم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مشارکت مردم عملیاتی شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج، دکتر طیب قدیمی، درباره عملکرد بسیج جامعه پزشکی استان کردستان در سال ۹۴ گفت: امسال بیش از ۱۵۰ تیم پزشکی به روستا‌ها اعزام شد و بیش از ۸۰ چادر سلامت به مناسبت‌های مختلف برپا کردیم که در آن خدمات بهداشتی را به افراد آموزش دادیم، همچنین در این چادر‌ها سطح فشار خون و چربی افراد بررسی شد و آموزش‌های بیماری‌های مزمن غیر واگیردار در افراد مراجعه کننده ارائه شد.

ارائه خدمات درمانی به ۶۷۰۰ نفر در بیمارستان صحرایی مریوان
وی در ادامه افزود: یک بیمارستان صحرایی مستقل در دهه فجر برپا کردیم و به مدت سه روز به ۶۷۰۰ نفر در شهرستان مریوان خدمت ارائه دادیم.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان کردستان ادامه داد: تفاوت این بیمارستان صحرایی با بیمارستان قبلی این بود که بیمارستان قبلی در یک منطقه مستقر می‌شد و فقط مردم آن منطقه خدمات دریافت می‌کردند اما در شیوه جدید، بیمارستان هر روز در یک منطقه برپا می‌شود.

قدیمی، با اشاره به اینکه پیش از برپایی بیمارستان صحرایی غربالگری بیماران انجام می‌شود و پزشکان متخصص را به آنجا منتقل می‌کنیم، تصریح کرد: به این شکل دومین روز برپایی بیمارستان صحرایی را در منطقه‌ای دیگر از شهر برپا کردیم که با این روش سطح پوشش ما بیشتر، ارباب رجوع هدفمند‌تر و بیماران خدمات ضروری‌تری را دریافت کردند.

وی ادامه داد: در آخرین بیمارستان صحرایی تعداد ۱۵نفر برای عمل‌های جراجی به بیمارستان تخصصی در شهرستان اعزام شدند و همزمان با آن یک بیمارستان تک تخصصی چشم پزشکی در بیمارستان توحید سنندج برپا شد و در آن ۲۰۰ نفر غربالگری و ۷۰ نفر مورد عمل جراحی چشم قرار گرفتند.

هدفمند کردن ارائه خدمات درمانی در نظام سلامت استان کردستان
وی در ادامه افزود: به دنبال نهادینه کردن نظام ارجاع هستیم تا بتواند ارائه خدمات نظام سلامت را هدفمند کنیم و هزینه‌های غیر ضروری را کاهش دهد تا منابعی که در نظام سلامت وجود دارد برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی استفاده کنیم.

قدیمی، ادامه داد: تلاش می‌کنیم که در حوزه سلامت برنامه‌ای نوشته شود اما باید بدانیم که این موضوع مانند نوشتن نسخه نیست که یک روزه به نتیجه برسد؛ وقتی درمان‌های غیرضروری در جامعه نهادینه شود برطرف کردن آن سال‌ها طول می‌کشد ما برای مدت زمان طولانی برنامه ریزی می‌کنیم تا بتوانیم به مرور تغییر ایجاد کنیم.

به دنبال عملیاتی کردن موضوع تعالی جمعیت در استان کردستان هستیم
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان کردستان درباره موضوع تعالی جمعیت در استان کردستان خاطرنشان کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی برنامه‌های آموزشی و اطلاع رسانی انجام شده همچنین ارزیابی از وضع موجود و مسائل تاثیرگذار بر تعالی جمعیت و بارداری نوشته شده است که امیدواریم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مشارکت مردم عملیاتی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید