۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
03:38
کد خبر : 8646762
۱۱:۰۴

۱۳۹۴/۱۲/۱۶
سخنگوی سازمان آتش نشانی:

انفجار در کارگاه سیلندر گاز ۳ مصدوم بر جا گذاشت

سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: انفجار در کارگاه سیلندر گاز ۳ مصدوم بر جا گذاشت.
به گزارش خبرگزاری بسیج، سیدجلال ملکی اظهار داشت: ساعت 19:12 حادثه انفجار در بزرگراه زین‌الدین نرسیده به خیابان سراج به سامانه 125 اعلام و 3 ایستگاه به محل حادثه اعزام شد.

وی با بیان اینکه در طبقه اول یک ساختمان دو طبقه، کارگاهی به وسعت 50 متر مربع و مملو از سیلندرهای گاز وجود داشت، ادامه داد: در این کارگاه انفجاری رخ داده بود که در پی حریق ناشی از آن خودروی تویاتای موجود در کارگاه دچار حریق شد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی با بیان اینکه سه کپسول از 200 کپسول گاز موجود در کارگاه منفجر شده بود، گفت: شدت انفجار به حدی بود که درها و پنجره‌های ساختمان به خیابان پرتاب شدند و  به 4 دستگاه خودروی سواری نیز خساراتی وارد شد.

وی افزود: دو کارگر ایرانی و یک کارگر افغان جوان در این حادثه به دلیل سوختگی تحویل عوامل اورژانس شدند و با خارج کردن سیلندرهای گاز و اطفای حریق از ادامه انفجار جلوگیری شد. این عملیات بعد از ایمن سازی محل حادثه در ساعت 21 به اتمام رسید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید