به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد: در این کلاس حجه الاسلام بشکانی مطالبی در خصوص نقش مؤثر توسل به اهل بیت(علیهم السلام)در حل مشکلات مادی و معنوی عنوان کرد و گفت: اولین خواسته حضرت فاطمة زهرا(سلام الله علیها) در روز قیامت از خداوند این است که خدایا شیعیان من را دریاب و به آنها توجه داشته باش، شیعیان ذریة و دوستان من و کسانی که ذریة من را دوست دارند را دریاب.
وی بیان کرد: افتخار ما این است که اگر شیعه نیستیم حداقل دوستدار اهل بیت هستیم تنها امید ما معرفت به اهل بیت عصمت و طهارت است.
حجه الاسلام بشکانی گفت: آیه الله وافی نقل می کردند هر وقت مشکلات مملکت زیاد می شد و مقام معظم رهبری می رفتند و در مسجد جمکران دست به دعا بر می داشتند و اشک می ریختند، در شرایط سخت زندگی توسل به حضرت ولیعصر(عج) خیلی کارساز است.