۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:40
کد خبر : 8649463
۱۰:۰۲

۱۳۹۴/۱۲/۲۲
استاندار اردبیل خبر داد

سرمایه گزاری شرکت ان.اف.سی در بخش معدن اردبیل

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، مجید خدابخش در دیدار با نمایندگان شرکت چینی ان.اف.سی در اردبیل اظهار داشت: با هماهنگی‌های لازم شرکت چینی ان.اف.سی در بخش معدن استان اردبیل سرمایه‌گذاری می‌کند که امیدواریم همچون نتایج مطلوب سرمایه‌گذاری این شرکت در حوزه استخراج آلومینیوم از معادن جنوب ایران، در استان اردبیل نیز شاهد نتایج مثبت و موثر باشیم.

وی با اشاره به انجام اقدامات مطالعاتی در 3 پهنه معدنی بزرگ در اردبیل شامل سبلان مشگین‌شهر، قزل‌اوزن خلخال و باغرو در جنوب استان، گفت: یکی از بخش‌های مهم که می‌تواند زمینه‌ساز توسعه استان اردبیل شود، بخش معدن بوده که امیدواریم بتوانیم با انجام مطالعات جامع در پهنه‌های معدنی استان در این زمینه اقدامات موثری را انجام دهیم.

استاندار اردبیل تصریح کرد: روز جمعه نمایندگان شرکت چینی ان.اف.سی از پهنه معدنی سبلان در مشگین‌شهر بازدید می‌کنند که تمامی تلاش ما بر این است تا بتوانیم با حمایت از این شرکت زمینه آغاز فعالیت این شرکت را در این پهنه معدنی فراهم کنیم.

خدابخش گفت: انتظار می‌رود با رسیدن به نتابج مثبت و موثر در این پهنه معدنی عملیات استخراج در این منطقه آغاز شود و از این طریق بتوانیم زمینه توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر ظرفیت‌های استان را در این حوزه شاهد باشیم.

وی بیان کرد: برای بهره‌برداری از پهنه معدنی سبلان مبلغی در حدود 150 تا 200 میلیون دلار نیاز بوده که این شرکت چینی می‌تواند با سرمایه‌گذاری در این پهنه معدنی بعد از بازدیدهای اولیه زمینه‌ساز استخراج مواد معدنی از این پهنه شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید