دبیر جشنواره باروت خیس عنوان کرد

عدم حمایت مادی و معنوی دولت از جشنواره باروت خیس

دبیر جشنواره باروت خیس گفت:تا کنون هیچ گونه حمایت مادی و معنوی از این جشنواره از سوی دولت صورت نگرفته است. این در حالی است که صدای آمریکا جشنواره باروت خیس را به عنوان یکی از جشنواره های بصیرت بخش معرفی کرده است.
کد خبر: ۸۶۵۰۰۲۱
|
۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۱
به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج، سید محمد نادری، دبیر جشنواره باروت خیس در رابطه با فلسفه وجودی جشنواره باورت خیس گفت: جشنواره باروت خیس توسط جمعی از مردم انقلابی در شرایطی به وجود آمد که جایزه اسکار به فیلم ضد ایرانی آرگو اهدا شد ولی پاسخی از درون به این عمل زشت داده نشد.

وی ادامه داد: اهدای این جایزه به فیلم ضد ایرانی آرگو توسط خانم میشل اوباما، ماهیت سیاسی این جشنواره و هالیوود را برای مردم جهان نمایان کرد. ساخت فیلم های ضد ایرانی یک تهدید علیه ایران بود که با اهدای این جایزه توسط خانم میشل اوباما، که از ماهیت سیاسی تمامی کار های سینمایی علیه ایران پرده برداشت.

نادری با اشاره به تهاجم پهباد rq170 خاطر نشان کرد: روزی که این پهپاد وارد مرزهای ایران شد، شاید یک تهدید علیه امنیت ملی ما محسوب می شد ولی با هک شدن سیستم آن و مهندسی معکوس، توانستیم این سیستم را به تولید انبوه برسانیم. حالا نه تنها این پهپاد یک تهدید محسوب نمی شود، بلکه یک پیشرفت در جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: بسیاری از فعالیت های غرب علیه ایران، موجب می شود که ماهیت استکباری و شیطانی خود را نمایان سازد. فعالیت هایی که اگر نبودند، ما مجبور به حجم وسیعی از کار فرهنگی می شدیم تا این ماهیت را به مردم جهان نشان دهیم.

نادری در ارتباط با نام گذاری این جشنواره توضیح داد: باروت، استعاره از یک تهدید است، اما باروتی که خیس شده، دیگر تهدید برای ما محسوب نمی شود. باروت خیس اشاره به تهدیدی دارد که خنثی شده و دیگر به ما آسیبی نمی رساند.

دبیر جشنواره باروت خیس با اشاره به فتنه ۸۸ و حوادث بعد از آن، خاطر نشان کرد: برخی از سیاستمداران، بازی گردانی غرب در فتنه ۸۸ را انکار می کردند و فتنه ۸۸ را یک دعوای سیاسی داخلی می دانستند اما خانم کاترین اشتون با حضور در ایران و تقدیر از یک فتنه گر، به همگان نشان داد که غرب در این حوادث دست داشته است. ما از خانم اشتون تقدیر کردیم زیرا ماهیت غرب را یک بار دیگر به مردم نشان داد.

نادری در ارتباط با جشنواره های غربی گفت: جوایز این جشنواره ها همواره به اپوزوسیون ایرانی تعلق می گیرد. هیچ گاه هنرمند خوب انقلابی مانند حاتمی کیا و سلحشورها در این جشنواره ها جایگاهی ندارند. ما شاهد این هستیم که حتی اسکار نیز، فیلم فاخر محمد رسول الله را با اغماض، حذف می کند. تمامی این ها نشان از این دارد که هنر در خدمت سیاست استکباری غرب قرار گرفته است.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر حمایت های دولتی تصریح کرد: تا کنون هیچ گونه حمایت مادی و معنوی از این جشنواره از سوی دولت صورت نگرفته است. این در حالی است که صدای آمریکا جشنواره باروت خیس را به عنوان یکی از جشنواره های بصیرت بخش معرفی کرده است.

نادری در پایان رسالت جشنواره باروت خیس را بصیرت افزایی دانست و گفت: باروت خیس به ما یادآوری می کند که عمق جریانات فرهنگی را نگاه کنیم و چشم هایمان را نسبت به گذشته سیاه غرب نبندیم و هیچ گاه نباید دلخوش به این لبخندهای دشمن باشیم.

گفتنی است کاندیداهای چهارمین جایزه بین المللی باروت خیس به شرح زیر هستند:
چریل بون ایساکس(آیزاکس) ؛ رئیس آکادمی هنرهای سینمایی و علوم اسکار
 
یورگن بوس ؛ رئیس نمایشگاه کتاب فرانکفورت
 
فرانسوا اولاند ؛ رئیس جمهور فرانسه و استاد بزرگ جایزه لژیون (شوالیه)
 
پیرس هندلینگ ؛ رئیس جشنواره بین المللی فیلم تورنتو
ارسال نظرات
آخرین اخبار