ایندیپندنت:
خوردن شکلات سطح تمرکز را بالا میبرد
دانشمندان در تحقیقات جدید دریافتند که خوردن شکلات به طور قابل توجهی با برتری در انجام امور روزانه همراه است و جریان خون به مغز را افزایش میدهد.
به گزارش سرویس جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، ایندیپندنت نوشت؛ دانشمندان در تحقیقات جدیدی
دریافتند که خوردن شکلات حداقل یکبار در هفته باعث میشود افراد از نظر
هوشی عملکرد بهتری داشته باشند.
جورج کرایتون، یک محقق تغذیهای در دانشگاه استرالیای جنوبی، گفت: یافتههای جدید نشان میدهد مصرف مرتب شکلات نتایج متعددی که نشان از سلامتی جسمانی باشد را به همراه دارد اما تاکنون کمتر به اثرات آن بر روی رفتار و ذهن افراد پرداخته شده است.
این تحقیقات در موسسه سلامتی در لوکزامبورگ انجام شده و تستهایشناختی و هوشی بر روی افراد صورت گرفته است؛ علاوه بر متغیرهای تاثیرگذار همچون سن، تحصیلات، عوامل خطرزای قلبی عروقی و عادتهای غذایی بر روی قوه ادراک و هوش، دریافت و جذب شکلات در بدن به عنوان یک متغیر جداگانه مورد بررسی قرار گرفته است.
کرایتون، توضیح میدهد: از نظر علمی، خوردن شکلات به طور قابل توجهی با برتری در انجام امور روزانه همراه بوده است؛ این برتری شامل افزایش حافظه بصری- فضایی، عملکرد حافظه، اسکن و ردیابی و استدلال انتزاعی است؛ در واقع این امور به کارهای روزمره «مانند به خاطر سپردن یک شماره تلفن یا لیست خرید خود، و یا قادر بودن به انجام دو کار با هم مانند صحبت کردن و رانندگی همزمان تعبیر میشود؛ این مطالعه به طور قطع ارتباط بین افزایش هوش و مصرف مرتب شکلات را ثابت کرده است.
به گفته دانشمندان، این اثرات مثبت به فلاوانول شکلات مربوط میشود بهطوریکه این ماده میتواند بر اختلال عملکرد ذهن ناشی از پیری موثر باشد و اثرات منفی پیر شدن را کاهش دهد؛ اینگونه تصور شده که خوردن مواد مغذی جریان خون به مغز را افزایش میدهد و یکسری از عملکردها را بهبود میبخشد؛ همچنین شکلات حاوی ماده متیلزانتین یک ترکیب تولید شده از گیاه است که عملکردهای مختلف بدن از جمله سطح تمرکز را افزایش میدهد.
این موضوع در تحقیقات قبلی ثابت شده است؛ اما پیام محققان این است که نباید به سرعت به سمت خوردن انواع شکلات رفت و میبایستی رژیم غذایی سالم و متعادل رعایت شود.
جورج کرایتون، یک محقق تغذیهای در دانشگاه استرالیای جنوبی، گفت: یافتههای جدید نشان میدهد مصرف مرتب شکلات نتایج متعددی که نشان از سلامتی جسمانی باشد را به همراه دارد اما تاکنون کمتر به اثرات آن بر روی رفتار و ذهن افراد پرداخته شده است.
این تحقیقات در موسسه سلامتی در لوکزامبورگ انجام شده و تستهایشناختی و هوشی بر روی افراد صورت گرفته است؛ علاوه بر متغیرهای تاثیرگذار همچون سن، تحصیلات، عوامل خطرزای قلبی عروقی و عادتهای غذایی بر روی قوه ادراک و هوش، دریافت و جذب شکلات در بدن به عنوان یک متغیر جداگانه مورد بررسی قرار گرفته است.
کرایتون، توضیح میدهد: از نظر علمی، خوردن شکلات به طور قابل توجهی با برتری در انجام امور روزانه همراه بوده است؛ این برتری شامل افزایش حافظه بصری- فضایی، عملکرد حافظه، اسکن و ردیابی و استدلال انتزاعی است؛ در واقع این امور به کارهای روزمره «مانند به خاطر سپردن یک شماره تلفن یا لیست خرید خود، و یا قادر بودن به انجام دو کار با هم مانند صحبت کردن و رانندگی همزمان تعبیر میشود؛ این مطالعه به طور قطع ارتباط بین افزایش هوش و مصرف مرتب شکلات را ثابت کرده است.
به گفته دانشمندان، این اثرات مثبت به فلاوانول شکلات مربوط میشود بهطوریکه این ماده میتواند بر اختلال عملکرد ذهن ناشی از پیری موثر باشد و اثرات منفی پیر شدن را کاهش دهد؛ اینگونه تصور شده که خوردن مواد مغذی جریان خون به مغز را افزایش میدهد و یکسری از عملکردها را بهبود میبخشد؛ همچنین شکلات حاوی ماده متیلزانتین یک ترکیب تولید شده از گیاه است که عملکردهای مختلف بدن از جمله سطح تمرکز را افزایش میدهد.
این موضوع در تحقیقات قبلی ثابت شده است؛ اما پیام محققان این است که نباید به سرعت به سمت خوردن انواع شکلات رفت و میبایستی رژیم غذایی سالم و متعادل رعایت شود.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار