۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
05:32
کد خبر : 8652405
۱۸:۱۴

۱۳۹۵/۰۱/۰۲

المان «ما می‌توانیم» با موضوع «اقتصاد مقاومتی» در مشهد نصب شد

خالق المان «ما می‌توانیم» بیان داشت: ساخت این اثر هنری برگرفته از نیروی فکر و اراده هنرمند است که با ابتکار خلاقانه و منسجم ساخته شده است. چرخ‌دنده‌های المان بیان‌گر چرخش دنده‌های اقتصاد کشور می‌باشد و فیگوری که در جلوی این چرخ‌ها قرار گرفته نماد مردم ایران است که می‌تواند جهانی را مدیریت کند.
برات خورسندی شبیر غانی در گفت و‌گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی، در خصوص المان «ما می‌توانیم»، گفت: این المان بر اساس موضوع اقتصاد مقاومتی و با ارتفاع دو نیم متر و عرض 36*3 از جنس فایبر گلاس ساخته شده است.

وی در خصوص چگونگی ایجاد طرح المان «ما می‌توانیم»، بیان داشت: ساخت این اثر هنری برگرفته از نیروی فکر و اراده هنرمند است که با ابتکار خلاقانه و منسجم ساخته شده است.

این هنرمند تصریح کرد: ما به منظور رساندن مفهوم اقتصاد مقاومتی به جامعه آن را به شکل ماشین که دارای چند چرخ دنده است، طراحی کردیم.

خورسندی شبیرغانی بیان کرد: چرخ‌دنده‌های المان بیان‌گر چرخش دنده‌های اقتصاد کشور می‌باشد و فیگوری که در جلوی این چرخ‌ها قرار گرفته نماد مردم ایران است که می‌تواند جهانی را مدیریت کند.

 وی با بیان این موضوع که یک اثر هنری چنانچه دارای محتوای معنادار باشد، می‌تواند نظر افراد جامعه را جذب کند،خاطرنشان کرد: المان‌ها باید به گونه‌ای طراحی شود که ذهن مردم را در درک محتوای آن درگیر کند. این امر در ماندگاری و ایجاد ارتباط اثر با مردم تاثیر دارد.

این هنرمند در خصوص ایجاد ارتباط المان«ما می‌توانیم» با مردم، متذکر شد: به نظر من این المان توانایی ایجاد ارتباط با مردم را دارد به این دلیل که از فیگور مشخصی برخوردار است.

خالق المان«ما می‌توانیم»، شرکت سایر رشته‌ها هنری در جشنواره را باعث ایجاد ایده‌های نو دانست و تصریح کرد: در این جشنواره هر رشته هنری می‌تواند ایده‌های جدید ارائه و آن را تبدیل به طرح بومی و محیطی کند که این بسیار تاثیر گذار است.

این هنرمند در پایان یادآورشد: برگزاری جشنواره امسال از نظر داوری و اطلاع رسانی خوب بود اگر چه که فراخوان کمی دیر مطرح شد؛ اما در مجموع جشنواره بهار فیروزه‌ای به خوبی برگزار شد.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید