استاد حوزه علمیه قم:

خدا محوری از ویژگی‌های مهم در زندگی حضرت زهرا(س) بود

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های مهم در زندگی حضرت زهرا(س) خدا محوری بود، گفت: اصل زندگی حضرت زهرا(س) توجه به خدا، اعتقاد و ایمان راسخ به خدا، قرآن و رسول خدا است.
کد خبر: ۸۶۵۴۱۴۰
|
۱۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از نهاوند، دکتر حکیم‌زاده در جشن میلاد کوثر در امامزارده محمد(ع) شهرستان نهاوند ضمن تبریک فرا رسیدن ولادت حضرت زهرا(س) اظهار داشت: دو نوع سبک زندگی از قبیل سبک زندگی مادی و سبک زندگی فاطمی وجود دارد.

وی افزود: سبک زندگی مادی تمام حرفش این است، انسان تا جایی که می‌تواند از این دنیا استفاده کند و بیشترین لذت را از زندگی ببرد.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه بهترین انسان در سبک زندگی مادی کسی است که ظاهر و صورت زیبایی داشته باشد و شخصیت و رفتار و کردارش مهم نیست، گفت: این همان چیزی است که ماهواره و فیلم‌ها تبلیغ می‌کنند.

وی با بیان اینکه در این زندگی نورانیت که یک اصل است وجود ندارد، افزود: این نوع زندگی انسان را فریب می‌دهد و فرد سرانجام متوجه می‌شود این سبک زندگی فقط دارای ظاهری زیباست و باطنی ندارد و چیزی جز سراب نیست.

حکیم‌زاده با اشاره به اینکه نوع دیگر سبک زندگی فاطمی است، گفت: این نوع زندگی همانند نام آن دارای نورانیت و درخشندگی است.

وی بیان داشت: کسی می‌تواند از حضرت فاطمه(س) و پیامبر(ص) الگوبرداری کند که خود را محدود به زندگی مادی نکرده باشد و تصمیماتش فقط برای مادیات نباشد.

استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: در سبک زندگی باید خدا و آخرت را در نظر داشته و نقطه امید و اتکا به خدا باشد بنابراین خداباوری و معنویت در زندگی اصل است.

وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های مهم در زندگی حضرت زهرا(س) خدا محوری بود، گفت: اصل زندگی حضرت زهرا(س) توجه به خدا، اعتقاد و ایمان راسخ به خدا، قرآن و رسول خدا است.

حکیم‌زاده با بیان اینکه زندگی حضرت زهرا(س) تربیت‌محور بود، اظهار داشت: مهمترین روش تربیتی، روش الگویی است.

وی تصریح کرد: اگر می‌خواهید کسی را به معروفی دعوت کنید با زبان نباشد بلکه باید در عمل باشد.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه نماز، یکی دیگر از اصل‌هایی است که برای حضرت زهرا(س) بسیار مهم بود، افزود: هیچ عملی نزد خدا مقبول‌تر از نماز نیست.

وی تصریح کرد: حفظ عفت و حیا در روابط اجتماعی باعث می‌شود که جامعه‌ای سالم و خوب داشته باشیم که بازخورد آن به زندگی خود ما برمی‌گردد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار