به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، شهرام صادقی با تأکید بر اینکه بیشتر فعالیتهای بانوان در قالب حوزه های آموزشی، مشاغل خانگی، کارآفرینی و صنایع دستی است، اظهار داشت: بسیج سازندگی در حوزه تولید محصولات دامی، طیور و کشاورزی نیز با هدف ایجاد امنیت غذایی و گسترش تولیدات خانگی و مبارزه با تحریم ها اقدامات موثری را انجام داده است.
وی با بیان اینکه کسب آموزش و مهارت از اصلی ترین سرمایههای هر فردی است، تصریح کرد: یکی از اولویت های این سازمان ارائه خدمات آموزشی به متقاضیان تسهیلات بوده که در این عرصه نیز بیش از 50 درصد متقاضیان را بانوان تشکیل میدادند.
مسئول بسیج سازندگی استان همدان با تأکید بر اینکه استان همدان در عرصه های پرورش زنبور عسل، پرورش ماکیان و دام و طیور همچون مرغ و بوقلمون و اردک دارای پتانسیل خوبی است، گفت: استقبال و فعالیت بانوان بیشتر در زمینههای پرورش قارچ و تولیدات گلخانه ای و صنایع دستی است.
وی ادامه داد: آموزش حدود 2 هزار نفر در زمینه قالیبافی همراه با اعطای تسهیلات از دیگر اقدامات این سازمان در خصوص اشتغال بانوان بوده است.
صادقی افزود: کشت گیاهان دارویی، صنایع دستی و صنایع تبدیلی همچون تهیه و توزیع ترشیجات و شوریجات،عرقیات، اسانس گیری و فراوری لبنیات خشک کردن و بسته بندی از عرصه هایی است که بانوان در آن خوب ورود پیدا کرده اند.
وی با بیان اینکه برای موفقیت در عرصه اشتغال خانگی و اقتصاد مقاومتی باید از کشورهایی که در این زمینه موفق بوده اند الگوبرداری کنیم، اظهار داشت: این سازمان آمادگی حمایت از افرادی که به منظور اشتغالزایی از شهرها به روستاها مهاجرت میکنند را دارد.
مسئول بسیج سازندگی استان همدان با بیان اینکه نقش بانوان در اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی بسیار برجسته است، گفت: عرصه اشتغال خانگی ظرفیت بسیار مناسبی برای سرمایهگذاری بانوان است.
انتهای پیام /