۰۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 25 April 2025
01:05
کد خبر : 8658106
۱۱:۳۷

۱۳۹۵/۰۱/۲۲
راهکارهای مبارزه با قاچاق بر اساس اقتصاد مقاومتی:

اطلاع رسانی مهمترین راه پیشگیری از قاچاق فرآورده‌ها‌ی سلامت محور

کارشناس مسئول گروه آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، گفت: آگاه سازی مخاطبان و اطلاع رسانی سریع و به موقع به شهروندان مهمترین راه پیشگیری از قاچاق فرآورده‌های سلامت محور است.
به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، موسی ظهیری‌نژاد، با بیان اینکه کیفیت پایین فرآورده های آرایشی تولید داخل نسبت به مشابه خارجی و تمایل افراد به مصرف فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی با کیفیت بالا و تولید شده در کشورهای اروپایی با هر قیمت باعث شده تا مملکت ما هزینه‌های هنگفتی بابت موارد قاچاق این نوع کالاها متحمل شود، گفت: از بین رفتن نیروی تولید داخلی، انتقال ارز داخل به کشورهای خارجی برای انجام معاملات، حمل و نقل کالای خارجی در شرایط نامساعد اقتصادی و تحریم های ظالمانه کشورهای غربی از جمله این هزینه‌ها است.

راه اندازی مراکز تحقیق برای مبارزه با قاچاق در کشور گامی مهم در تحقق شعار سال
وی در ادامه افزود: ثبت منبع شرکت‌های تولید کننده توسط وزارت بهداشت به منظور صدور پروانه بهداشتی واردات، تولید کالاهای تقلبی در کشورهای حاشیه خلیج فارس و ورود غیرمجاز آنها به داخل توسط افراد سودجو و یغماگر داخلی، بیمار شدن افراد به دلیل مصرف کالاهای تقلبی و بی کیفیت با برند خارجی و هزینه درمان آنها، ما را به این فکر فرو برد که چگونه می‌توان با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری به ایده‌ها و خلاقیت‌های داخلی تکیه کرده و دولت و بخش خصوصی به کمک همدیگر افراد مستعد این مرز و بوم را شناسایی و قدر نهاده و با صرف بودجه نسبی به راه اندازی مراکز تحقیق و توسعه قوی در کشور همت کنند.

تشویق عملی افراد کاشف کالای قاچاق، تضمین کننده سلامت افراد جامعه
کارشناس مسئول گروه آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، تاکید کرد: عدم ارج نهادن به نیروها و سازمان های کاشف کالای قاچاق تاکنون از طریق عدم پرداخت حق الکشف و حقوق مربوطه علاوه بر تضعیف انگیزه این افراد راه طمع افراد سودجو در مملکت ما را روز به روز افزون می‌کند و این احتمال را که خدای ناکرده شاید کسی راه را گم کرده و به ورطه این افراد بیفتد تقویت می‌کند.

ظهیری‌نژاد، عنوان کرد: تشویق عملی و پرداخت حقوق این افراد می‌تواند یکی از راه‌های تضمین کننده سلامت افراد جامعه باشد که باید با قدرت پیگیری و عملیاتی شود.

وی گفت: شاید بتوان گفت که اطلاع رسانی مهمترین راه پیشگیری از قاچاق فرآورده‌های سلامت محور بوده و در اصل سپردن حفظ سلامت افراد جامعه به دست خود اشخاص مصرف کننده است.

تشکیل کمپین های مردم نهاد و بسیج مردمی گامی مهم در مبارزه با قاچاق
ظهیری، در پایان تاکید کرد: تبیین صحیح و واقعی اثرات سوء و جبران ناپذیر ناشی از مصرف فرآورده‌های غیرمجاز و قاچاق برای افراد جامعه از طریق وسایل ارتباط جمعی همچون رسانه ملی، سایت‌های اینترنتی و شبکه‌های مجازی باعث آگاهی مردم از بیماری‌های حاد و مزمن و به خطر افتادن سلامت آنها می‌شود و این مقصود با صرف هزینه، تشکیل کمپین های مردم نهاد و بسیج مردمی محقق می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید