۰۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 27 April 2025
21:09
کد خبر : 8658321
۱۰:۳۴

۱۳۹۵/۰۱/۲۳
ظهره‌وند در گفتگو با «بسیج»:

حضور ناتو در خلیج فارس شیطنت امریکایی‎هاست

سفیر اسبق ایران در کابل گفت: حضور ناتو در خلیج فارس در واقع یک نوع شیطنت امریکایی‎هاست برای درگیر کردن سایر اعضای ناتو که قاعدتا کشورهای اروپایی هستند.
ابوالفضل ظهره‌وند سفیر اسبق ایران در کابل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج در خصوص اظهارات اخیر جان کری وزیر امور خارجه امریکا در کنفرانس خبری منامه اظهار داشت: اظهارات جان کری در منامه در واقع دور تازه‎ای از  تحرکات امریکایی‎ها در موضوع دامن زدن به ایران هراسی و فشار بر جمهوری اسلامی ایران است.

ظهره‌وند عنوان کرد: حضور ناتو در خلیج فارس درواقع یک نوع شیطنت امریکایی‎هاست برای درگیر کردن سایر اعضای ناتو که قاعدتا کشورهای اروپایی هستند؛ به این علت که استراتژی جدید امریکایی‎ها بعد از شکست‎ها در عراق و افغانستان این را حکم کرده که از ظرفیت‎های دیگران حتی الامکان از ظرفیت کشورهای منطقه و مساعدین خود در ناتو استفاده کند.

وی با بیان اینکه امنیت کشورهای حوزه خلیج فارس به دلایل ساخت نظام سیاسی آن  اساسا برون زاست گفت: امریکا، انگلیس و یا فرانسه به نوعی در تولید امنیت این کشورها نقش  و سهم دارند اما اینکه امریکایی‎ها به طور مستقیم ناتو را درگیر مسائل خود کنند برای رسیدن به اهداف هژمونیک و سلطه‌طلبانه خود در منطقه است.

سفیر اسبق ایران در کابل با بیان اینکه امریکایی‎ها دنبال گرفتن امتیازهای مورد نظر خود در موضوع برجام هستند گفت: توافق نامه برجام را بایستی یک فرآیندی بدانیم که شاید آغاز آن با توافق بر روی فعالیت‎های هسته‎ای بوده اما امریکایی‎ها آنطور که خود اظهار کرده‎اند انتظاراتی دیگری را دارند که می‎توانند با پیگیری آن انتظارات این فرآیند را تکمیل کنند؛ یکی از این انتظارات ظرفیت‎های دفاعی ایران در موضوع موشکی و یا ظرفیت مقاومت مردمی ایران در منطقه است که امریکایی‎ها تحت عنوان تروریسم از آن یاد می‎کنند.

ظهره‌وند در ادامه یاد آور شد: جان کری در منامه خواستار انجام مذاکره شده و الگوی برجام را پیشنهاد کرده تا بتواند برپایه همین الگو مذاکراتی درخصوص همکاری ایران در مسئله سوریه و یمن را داشته باشد و این نوع همکاری قطعا همان زیاده خواهی هایی است که امریکایی‎ها دارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید