۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
03:38
کد خبر : 8658901
۱۵:۰۷

۱۳۹۵/۰۱/۲۳
در هفته جاری

بیمارستان صحرایی سراوان راه‎اندازی می‎شود

فرماندار سراوان گفت: در هفته جاری همزمان با برگزاری رزمایش جنوب شرق کشور، بیمارستان صحرایی در این شهرستان راه‎اندازی می‎شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج، ظهر امروز جلسه برنامه‎ریزی و هماهنگی بیمارستان صحرایی در دهستان اسفندک بخش بم پشت با حضور درویش نارویی و جمعی از مسئولان دستگاه‎های اجرایی در محل دفتر کار فرماندار برگزار شد.

فرماندار سراوان در این جلسه از برپایی بیمارستان صحرایی در هفته جاری همزمان با برگزاری رزمایش جنوب شرق کشور خبر داد و گفت: یکی از زیرفصل‎های مهم برگزاری رزمایش، برپایی بیمارستان صحرایی در دهستان اسفندک بخش بم پشت است.

درویش نارویی همچنین محرومیت‎زدایی را در کنار فعالیت‎های فرهنگی، اجتماعی سپاه پاسداران عنوان کرد که راه‎اندازی بیمارستان صحرایی از جمله این خدمات است.

وی همچنین اطلاع‌رسانی و شناسایی افراد بیمار از طریق دهیاران، شوراها و سران طوایف در راستای بهره‎مندی از این امکان را مهم عنوان کرد.

فرماندار سراوان بر همکاری تمامی دستگاه‎های حاکمیت در راستای کیفیت و مطلوب‌تر برگزاری رزمایش و برپایی بیمارستان تأکید کرد.

گفتنی است، دهستان اسفندک از توابع بخش بم پشت در 80 کیلومتری شهرستان سراوان قرار دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید