۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
08:03
کد خبر : 8659053
۰۰:۱۲

۱۳۹۵/۰۱/۲۴
امام جمعه کلیبر:

امر به معرف و نهی از منکر وظیفه همگانی است

خبرگزاری بسیج: امام جمعه کلیبر در جمع آمران به معروف و ناهیان از منکر این شهرستان با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همگانی و واجب است، خاطر نشان کرد: اینکه منکرات در جامعه رشد یافته است نتیجه عدم توجه مسلمانان به امر به معروف و نهی از منکر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدحسن موسوس افزود: این فریضه در حقیقت پیام خداوند است که مومن صالح آن را به مومن خطاکاری اعلام می کند و نهی از منکر پایان دادن به شعله های سیاه و دود غلیظ گناه است که بندگان شایسته خداوند مسئولیت پر افتخار آن را به عهده می گیرند.

وی با اشاره به شعار اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل اظهار کرد: وظیفه همه دلسوزان نظام این است که با هرگونه رانت خواری و فساد مقابله کنند و بسیجیان و آمران به معروف باید پیشتاز مبارزه با فساد و هدایت گر آحاد جامعه به تولید، اسفاده بهینه از تولید داخلی وکارآفرینی باشند تا قدمی در راه تحقق منویات رهبر فرزانه انقلاب باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید