۲۸ / تير / ۱۴۰۴ - 19 July 2025
01:02
کد خبر : 8660055
۱۳:۱۶

۱۳۹۵/۰۱/۲۵
یک فیزیوتراپیست عنوان کرد

بسیج می‌تواند آموزش‌های لازم در کسب مهارت برای سرمایه گذاری‌های اقتصادی را بر عهده بگیرد

یک فیزیوتراپیست با اشاره به اینکه آموزش جزء مهم‌ترین اقدامات بسیج در تحقق اقتصاد مقاومتی است، گفت: در فعالیت اقتصادی اولین مشکل این است، افرادی که دارای سرمایه‌اند نمی‌دانند با این سرمایه چه کاری انجام دهند.
به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، علی حکیمی منش، موسسه آموزشی توانبخشی پویش را در منطقه ساوجبلاغ استان البرز برای کودکان زیر ۱۵ سال راه اندازی کرده است؛ در این موسسه آموزه‌های تربیتی و رفتاری به مددجویان ارائه می‌شود؛ ا تاسیس این موسسه ۱۵ نفر به شکل مستقیم و تعدادی نیز به شکل غیر مستقیم مشغول به کار شده‌اند، که در این راستا وی به عنوان کارآفرین بر‌تر این شهرستان معرفی شده است.


حکیمی منش، گفت: اولین شاخصی که در تحقق اقتصاد مقاومتی وجود دارد مهم است، اشتغال است و این موضوع به زیرساخت‌های مناسبی نیاز دارد که تولید و اقتصاد را رونق دهد.


وی در ادامه افزود: در ابتدا اطلاع رسانی و آگاهی موضوع مهمی است که باید مورد توجه باشد؛ فرد باید بداند وقتی سرمایه‌ای دارد چگونه از این سرمایه حداقلی استفاده حداکثری را داشته باشد، پس در این باره نیاز به آموزش بسیار حائز اهمیت است.


بسیج می‌تواند آموزش در کسب مهارت برای سرمایه گذاری اقتصادی را بر عهده بگیرد


این فیزیوتراپیست با اشاره به اینکه آموزش جزء مهم‌ترین اقداماتی است که بسیج می‌تواند به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی بر عهده بگیرد، تصریح کرد: در فعالیت اقتصادی اولین مشکلی که وجود دارد این است که افرادی که دارای سرمایه‌اند نمی‌دانند با این سرمایه چه کاری انجام دهد.


وی ادامه داد: برای انجام یک کار اقتصادی در کشور باید روندهای متعددی طی شود تا نتیجه مناسب حاصل شود؛ این روند زمان‌بر است و افراد وقتی وارد این روند می‌شوند با موانع متعددی روبرو می‌شوند که خسته کننده است و شاید نتوان موانع را برطرف کرد اما لااقل می‌توان پیش آگاهی را در اذهان مردم ایجاد کرد.


حکیمی منش، با بیان اینکه اگر بسیج بتواند به تسهیل دریافت مجوز از ارگان‌های مختلف کمک کند اقدام بسیار موثری انجام داده است، گفت: بسیج می‌تواند در حوزه کارآفرینی، دوره‌های آموزشی مختلف حتی از راه دور را برگزار کند.


این فیزیوتراپیست تصریح کرد: مشکلی که ما داریم این است که دید منفی به کار اقتصادی داریم و آن را کاسبی صرف می‌دانیم در حالی که کار اقتصادی از منظر اعتقادی نیز امری پسندیده محسوب می‌شود که به آن سفارش زیادی شده است و رویکرد ما باید تشویق کار اقتصادی باشد.


وی با اشاره به اینکه باید موانع کار اقتصادی شناخته شود، گفت: فعالیت اقتصادی باید در جهات مختلف بررسی شود تا فرد بداند که سود فعالیت اقتصادی چقدر است و اینکه فرد بداند در این مدت زمان به این سودآوری خواهد رسید، به این دلیل که بحث عرضه و تقاضا بسیار مهم است؛ نکته دیگر اینکه اگر یک میلیون فرد با دارایی حداقلی سرمایه گذاری راه بیاندازند و هر نفر بتواند برای ۱۰ نفر شغل ایجاد کند به این شکل یک میلیون نفر می‌توانند ۱۰ میلیون شغل ایجاد کنند.


حکیمی منش، گفت: معضل بزرگی در دولت و بسیج به عنوان نهادی که از بودجه‌های دولتی استفاده می‌کنند وجود دارد که آن کمبود پول کافی است و کسی نمی‌تواند کار خاصی را انجام دهد.


وی بیان کرد: برای ایجاد فعالیت اقتصادی در کشور هر فردی می‌تواند اقدام کند، به عنوان مثال اگر فردی ماشین ۱۰۰ میلیون تومانی دارد می‌تواند با ماشین ۵۰ میلیون تومانی نیز رفت و آمد کند و با ۵۰ میلیون تومان نیز می‌توان کار اقتصادی انجام داد تا تعدادی شغل ایجاد شود.


تفکر صرفا کارمند بودن باعث شده که اقتصاد ما را دچار مشکل کرده است


این فیزیوتراپیست در انتقاد به فرهنگ عمومی جامعه خاطرنشان کرد: اکثر افراد ما رویکرد کارمندی و دولتی دارند تا ۳۰ سال کار کنند و سپس بازنشسته شوند؛ تفکر کارمندی باعث شده که امروز اقتصاد ما دچار مشکل شود و این فرهنگ مربوط به انسانهای ضعیف است که باید این دید اصلاح شود.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید