۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
04:20
کد خبر : 8661705
۱۳:۱۱

۱۳۹۵/۰۱/۲۹

ساخت بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در دستور کار دانشگاه آزادشاهرود

در راستای منویات مقام معظم رهبری در اجرای شعار «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» و با عقد تفاهم نامه ای سه جانبه بین دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود ، مرکز خدمات سرمایه گذاری استان سمنان و شرکت توسعه عمران شاهرود، بزرگترین نیروگاه خورشیدی تولید برق کشور در دستور کار این واحد دانشگاهی قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در گفت و گو با خبرنگاران گفت: همانطور که قبلاً نیز اعلام شد با توجه به رهنمود مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و نیز تاکیدات دکتر میرزاده ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی در مورد حرکت به سوی اقتصاد دانش‌بنیان و تکمیل فرآیند تبدیل علم به ثروت و همچنین در راستای ورود به چرخه اقتصادی کشور بر آن شدیم تا در بحث انرژی های نو وارد شویم و انشالله در ادامه عقد این تفاهم نامه سه جانبه شاهد ساخت بزرگترین نیروگاه خورشیدی تولید برق کشور خواهیم بود.

دکتر سید حسین بدیعی افزود: این تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بعنوان مجری و پیشنهاد دهنده طرح، مرکز خدمات سرمایه گذاری استان به نمایندگی از استانداری سمنان بعنوان مرجع پیگیری در اجرایی شدن طرح و شرکت توسعه عمران شاهرود بعنوان سرمایه گذار منعقد شد.

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه ارزش سرمایه گذاری در این طرح در مرحله ابتدایی به مبلغ 500 میلیارد ریال تعیین شده تصریح کرد: قرار است این نیروگاه در زمینی متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به مساحت 100 هکتار و با ظرفیت تولید برق در مرحله ابتدایی به میزان 10 مگاوات احداث گردد که ظرفیت 50 مگاوات برای مراحل نهایی نیروگاه پیش بینی شده و در این مرحله نیز نیاز به 2500 میلیارد ریال سرمایه گذاری دارد.

وی تاکید کرد: این تفاهم نامه می تواند گامی موثر در تولید انرژی های پاک و نیز تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل در بخش تولید نیرو باشد.

بدیعی در ادامه افزود: در صورت همکاری دستگاه های ذیربط و تحقق وعده ها خیلی زود می توانیم شاهد راه اندازی این نیروگاه بوده و در ادامه با اجرای این طرح، در کشور نیز الگوی مناسبی برای استفاده از انرژی های پاک باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: در آینده طرح هایی از این دست که به اقتصاد و رشد کشور کمک خواهد کرد داریم که به موقع از رسانه ها اعلام خواهیم کرد.

در راستای تبدیل ایده به ثروت و استفاده از انرژی های نو معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از سوی رئیس این واحد دانشگاهی ماموریت اجرای طرح مذکور را در جهت اجرای طرح های دانش بنیان بر عهده گرفته است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید