۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
00:40
کد خبر : 8662136
۱۰:۰۹

۱۳۹۵/۰۱/۳۰
فرمانده سپاه ناحیه امام حسن (ع) قزوین:

اقتصاد مقاومتی ضامن پیشرفت ملت ایران است

فرمانده سپاه ناحیه امام حسن (ع) قزوین بیان کرد: اقتصاد مقاومتی ضامن حرکت روبه جلو و پیشرفت ملت ایران است.

به گزارش خبر گزاری بسیج در قزوین، صبح امروز نشست سیاسی به همت معاونت عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه امام حسن (ع) در سالن جلسات شهید حسن پور  ناحیه برگزار شد.

عباس کاظمی فرمانده سپاه  ناحیه امام حسن (ع) قزوین در این مراسم اظهار کرد: انقلاب اسلامی روزهای سخت و دشواری  را در ابعاد داخلی و ابعاد خارجی می گذراند،  یکی از جلوه های سختی کار در بعد داخلی این تنهایی و غربت رهبر عزیز است  که بارها فرمودند من  به امریکاه‌ و مذاکرات خوش بیین نیستم.

وی افزود: رهبر انقلاب اسلامی بارها فرمودند اگر به توان داخلی و به ظرفیت های درونی کشور توجه بکنید و جوان ایرانی فرصت بروز و ظهور استعدادهای خودش را پیدا بکند، بر همه سختی ها مسائلی که دشمنان برآن متمرکز شدن می تواند غلبه کند ولی کسی به آن اعتنا نکرد این اوج غربت است.

کاظمی با توجه به  منویات رهبری در بحث اقتصادی که بیش از6سال است رهبری انقلاب شعارهای سال و راهبردی اساسی و اقتصادی تعریف و تاکید کردند عنوان کرد: اگر مسئولین توجه به این نکات اساسی  بکنند ، حتما گره های بزرگ اقتصادی کشور که ریشه در تاریخ دارد باز خواهد شد.

 این مسئول اذعان کرد: همان گونه در عصرهای مختلف خصوصا سیاسی و نظامی در دفاع مقدس و انتخاب های پی درپی و در نظمی که جهت حکومت اسلامی  جمهوری اسلامی توانست ایجاد بکند زبان زد خواهیم شد.

وی ادامه داد:   مقوله راهبرد اقتصاد مقاومتی  چند سال پیاپی توسط  رهبری  مطرح شد، در جلسات مختلف در سال 93  رهبری تمام دست اندرکاران دولتی و غیردولتی و قوای دیگر را جمع کردند،و جزئیات و حدود و ابعاد اقتصاد مقاومتی را برای کارگزاران و مسئولین بخش های مختلف تا سطح استاندار مطرح شد ولی در عمل چیزی دیده نشد.

کاظمی اضافه کرد:  این اوج غربت هست اوج مظلومیت در عین اقتدار، در شرایطی که دنیا مدیریت ایشان را در طول 28 سال بعد از رحلت امام درک می‌کنند و تحسین ،تکریم می کنند دوست و دشمن اقرار به این توانانی و مدیریت در عرصه های مختلف خصوصا در بحران های پیچیده دارند،متاسفانه یک عده جریان غافل بی اعتماد به اندیشه و راه و منظومه فکری رهبری عظیم انقلاب اسلامی است.

فرمانده سپاه  ناحیه امام حسن (ع) قزوین  عنوان کرد: چرا به منافقانه و ریا کارانه به زبان می آورند ولی در عمل اعتنایی و عملی نیست در طول 26 سال از عمر زعامت ایشان در مقاطع حساس و حقیقتا بی نظیر در حوزه تهدیدات دشمن اگر نبود این درایت و تدبیر و آینده نگری و حکومت معلوم نبود چه بلایی بر سرملت می آمد.

وی بیان کرد: آنچه که بر سر ملت های عراق و افغانستان پاکستان آمده است ، بر اثر بی کفایتی حاکمان و رهبرانشان بوده آنها امروز بار بی کفایتی رهبران و حاکمان را می کشند و تاوان او را پس می دهند.

این مسئول افزود: این خیانت ها و جنایت ها و خون ریزی ها که در این کشورها اتفاق می افتد از بی کفایتی رهبران آنان هست، چرا بیدار نمی شوند چرا به این نعمت بزرگ بی توجه اند که اگر شبانه روز لحظه به لحظه شاکر این نعمت باشند کاری نکردند شکر نعمت وجود ولایت را بجا آورند.

کاظمی با توجه به بیانات حضرت آقا و نام گذاری سال تصریح کرد : حضرت آقا سال 95 را سال اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل نام گذاری فرمودند البته مالک تشخیص درست یا نادرستی عمل مسئولین هم هست،  هدف از اقتصاد مقاومتی این است که سرمایه های پنهان کشور از میان لایه های  مختلف اجتماع استخراج و به کار گرفته شود، اقتصاد مقاومتی ضامن حرکت روبه جلو و پیشرفت ملت ایران است .

وی در پایان خاطر نشان کرد: آنها تصور کردند در حوزه اقتصادی می توانند کشور را از پا در بیاورند این نظام را تسلیم کنند  برجام حال و هوا آنان را برهم ریخت دچار ابهام و نوعی خود شیفتگی در عصر شدند لذا محاسبات این ها بر هم ریخت باید دشمن در همان سنگرهایی که پیش آمده متوقف شود که من معتقد هستم که این اتفاق افتاده است.

1008/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید