۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
03:55
کد خبر : 8662668
۱۲:۴۷

۱۳۹۵/۰۱/۳۱
مسئول سازمان اردویی و راهیان نور استان کرمانشاه خبر داد

اعزام بیش از 30 هزار دانش آموز به سرزمین های نور

مسئول سازمان اردویی, راهیان نور و گردشگری سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت: 30 هزار و 398 دانش آموز استان در در سال گذشته به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس اعزام شدند.
به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج،علی یوسفی راد ار با بیان اینکه اردوهای راهیان نور دانش آموزی استان کرمانشاه در سال گذشته همزمان با سراسر کشور از مهرماه آغاز شد و تا زمان برگزاری اردوهای راهیان نور عمومی ادامه داشت گفت: در سال گذشته 30 هزار و 398 نفر از دانش آموزان استان کرمانشاه در قالب اردوهای راهیان نور دانش آموزی به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در استان های کرمانشاه و خوزستان اعزام شدند.

مسئول سازمان اردویی, راهیان نور و گردشگری سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت: از تعداد 23 هزار و 575 نفر از دانش آموزان از مناطق عملیاتی غرب کشور در استان کرمانشاه بازدید کردند که 12 هزار و 791 نفر آنها را برادران و 10 هزار و 784 نفر آنها را خواهران تشکیل می دادند.

وی در ادامه افزود: همچنین 6823 نفر از دانش آموزان استان کرمانشاه به مناطق عملیاتی جنوب در استان خوزستان اعزام شدند که 2402 نفر آنها برادر و 4421 نفر آنها خواهر بودند.

یوسفی راد با بیان اینکه اردوهای راهیان نور دانش آموزی استان به مقصد استان کرمانشاه عموما دو روزه برگزار شد افزود: در این مدت دانش آموزان استان از یادمان های پاوه, سرپل ذهاب, مرصاد, بازی دراز, گیلان غرب و قصر شیرین بازدید به عمل آوردند.

مسئول سازمان اردویی, راهیان نور و گردشگری سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه اظهار کرد: اردوهای راهیان نور دانش آموزی استان به مقصد خوزستان عموما سه روزه برگزار شد و طی آن از یادمان های شلمچه, طلائیه, فتح المبین و اروند بازدید به عمل آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید