
خبرگزاری بسیج: مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا ساعتی پیش در جمع خبرنگاران، سپاه هراسی را راهبرد اصلی دشمنان دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام حسن کاملی فر افزود: تاثیر و نقشی که سپاه پاسدارن در منطقه و تحولات آن دارد و ناکامی دشمن در سوریه، عراق، یمن و .... موجب شده است دشمن دست به این راهبرد بزند.
وی راهبرد دیگر دشمنان انقلاب و عناصر آن ها در داخل سپاه را محدود کردن سپاه به نیروی پادگانی عنوان و بیان کرد: طبق اصل 150 قانون اساسی ماموریت اصلی سپاه حفظ انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن است.
حجت الاسلام کاملی فر افتخار سپاه و بسیج را ولایت مداری و ولایت پذیری این نهاد خواند و گفت: علیرغم برخی حرف ها، سپاه خود را هزینه افراد، احزاب و جریان ها نمی کند.
وی روحیه دینی، انقلابی، جهادی و شهادت طلبی را از ویژگی های پاسداران برشمرد و اظهار داشت: امروز سپاه با این ویژگی ها و به برکت برنامه های هدفمند و منظم عقیدتی سیاسی از امادگی معنوی و روحیه مکتبی و دشمن شناسی برخوردار است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا بصیرت و دشمن شناسی را جزو اصلی ترین شاخص برای پاسداران نام برد و خاطرنشان کرد: نیروهای سپاه باید بصیر باشند چراکه بی بصیرتی در طول تاریخ دیده شده است که حتی پیروزی های بزرگ را به شکست مبدل کرده است.
وی در ادامه با اشاره به نزدیک شدن هفته عقیدتی سیاسی به اجرای برنامه های متعدد در این هفته در سپاه و بسیج اشاره و تجلیل از شهدای عقیدتی سیاسی، فرماندهان و مربیان نمونه و دهها برنامه دیگر را از مهم ترین عناوین بزرگداشت این هفته عنوان کرد.