۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:59
کد خبر : 8663332
۱۷:۲۵

۱۳۹۵/۰۲/۰۱
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی:

مهلت شرکت در همايش ملي فرهنگ و سبك زندگي شهدا تمدید شد

مديركل بنياد شهيد و ايثارگران آذربايجان شرقي، آخرین مهلت ارسال آثار به همايش سبک زندگی شهدا را 15اردیبهشت اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، قاسم صمديان در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر، گفت: اين همايش اول خرداد در پنج قالب مقاله، هنرهاي تجسمي(نقاشي، خط، كاريكاتور و نقاشي ديواري)، معماري شامل طراحی يادمان ها، گلزار شهدا، نمادهاي شهري و ميدان ها، ادبی و فیلم کوتاه در دانشگاه تبريز برگزار مي شود.
وي اهداف توانمندسازي فردي، جمعي و اهتمام به پرورش استعدادها در راستاي فرهنگ ايثارگري و شهادت و حمايت از توليد آثار فاخر فرهنگي و هنري در راستای فرهنگ و سبک زندگی شهدا از اهداف این همایش عنوان کرد.

صمدیان گفت: حفظ و ترويج آثار، ارزش ها، حماسه ها و تجربه هاي دفاع مقدس و شناسايي عوامل تقويت كننده فرهنگ جهاد، ايثار و شهادت از دیگر اهداف برگزاري اين همايش ملي است.
وی افزود: يكي از آرمان هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي تربيت انسان هايي براي تداوم راه شهيدان و ايثارگران بوده و بهترين آموزه در اين مسير توجه به سبك زندگي شهدا است.
مديركل بنياد شهيد و ايثارگران آذربايجان شرقي اظهار کرد: تحقق اقتصادمقاومتي با توجه روزافزون به فرهنگ ايثار و شهادت ميسر بوده و تابعي از تغيير در فرهنگ و سبك زندگي است.

دبير علمي همايش ملي فرهنگ و سبك زندگي شهدا هم در ادامه این نشست گفت: اين همايش برای ارايه الگويي با محور تحقق اقتصادمقاومتي بر اساس سبك زندگي شهدا به جامعه است.
تورج هاشمي افزود: اين همايش ملي جنبه علمي و پژوهشي دارد تا فرهنگ و سیره شهدا امروز در جامعه مبنی مدل سازی و تصمیم سازی قرار گیرد.
وي ادامه داد: علاقه مندان براي شرکت در اين همايش ملي و كسب اطلاعات بيشتر به وبلاگ farhangeshohada.blog.ir مراجعه كنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید