
محمد خوشقدم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در دامغان گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، شهدای مدافع حرم به ویژه شهید محمدحسین حمزه اظهار داشت: امروز به فضل الهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دارای کارنامه ای بی نظیر و کمیاب می باشد که تمام برگ های این شجره طیبه پر از افتخار و سربلندی است.
وی افزود: مجموعه سپاه از انسان هایی آگاه با بصیرت و با انگیزه های الهی و دارای ایمان و معرفت ولایی تشکیل شده است که هر لحظه منتظر فرمان ولی امر خودشان و امام و پیشوایشان مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) هستند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دامغان گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امتحان خود را در هشت سال دفاع مقدس فتنه های مختلف و برنامه های نظامی اجتماعی فرهنگی پس داده است.
خوشقدم گفت: پاسداری فرهنگ عزت و افتخار است و پاسداران نمونه های بی بدیل این استقامت آماده فداکاری در تمامی عرصه های موجود دفاعی و امنیتی هستند؛ چرا که آنان به مولایشان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تأسی کرده و با فرهنگ عاشورا رشد و نمو کرده اند و به آن فرهنگ افتخار می کنند.