
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام حسن کاملی فر افزود: دشمنان انقلاب اسلامی تلاش دارند ساده زیستی را به رفاه طلبی، شهادت طلبی را به عافیت طلبی تبدیل کنند و القاء کنند که روحیه شهادت طلبی و ایثار و انقلابی موانع حل مشکلات افتصادی ملت ایران است و از این طریق اصل و ماهیت انقلاب را دچار تزلزل کنند.
وی ادامه داد: برخی تلاش می کنند راه نجات کشور را تعامل با قدرت های مستکبر دنیا معرفی کنند ولی غافل از اینکه توافق و کوتاه آمدن در برابر دشمن و خوش بین بودن به آن ها نه تنها رفاه بدنبال نخواهد آورد بلکه دشمن را جری تر خواهد کرد این تجربه بیش از 37سال پس از انقلاب اسلامی هست که دشمن در طول تاریخ پس از انقلاب اسلامی در پیش گرفته است.
حجت الاسلام کاملی فر اظهار داشت: مطمئن باشید راه نجات کشور اقتصادمقاومتی و مقاومت اقتصادی می باشد و راهبرد ایستادگی و پایداری موفقیت را دنبال خواهد داشت و هرچه در طول عمر بابرکت انقلاب اسلامی ایران حاصل شده تنها با تکیه بر خود و داشته های خود بوده است.
وی در پایان با اشاره به انتخابات دهم اردیبهشت ماه افزود: مردم با بصیرت و هوشیار یکبار دیگر پای صندوق های رای با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید پیمان خواهند کرد.