۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:21
کد خبر : 8664470
۱۸:۲۹

۱۳۹۵/۰۲/۰۵
میرکانی تاکید کرد

ضرورت برگزاری جشنواره فیلم شهدای مدافع حرم

این مستند ساز گفت: برگزاری جشنواره فیلم شهدای مدافع حرم می تواند یک قدم مثبت در افزایش کیفیت تولیدات مستند شود.
به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج،سیدمحمدمیرکانی،مستند ساز کشورمان گفت: معتقدم هر کاری که برای مدافعان حرم ساخته می شود،خوب است و افرادی که این مستندها را تولید می کنند در خط مقدم کار فرهنگی هستند.

وی ادامه داد: تولید مستندهای شهدای مدافع حرم یک کار مهم و اساسی است، چرا که مهمترین هدفش به تصویر کشیدن رشادت ها و شجاعت های شهدای مدافع حرم در خط مقدم جنگ با داعش است.

این مستند ساز خاطر نشان کرد: برگزاری جشنواره فیلم شهدای مدافع حرم می تواند یک قدم مثبت در افزایش کیفیت تولیدات مستند شود و من پیشنهاد می دهم که در کنار برگزار این جشنواره ها، می توان کارگاه آموزشی هم برگزار کرد و نقاط ضعف و قوت هر مستندی را برای مستندسازان شرح داد تا در آینده شاهد تولید مستندهای با کیفیت و تاثیرگذار در خصوص مدافع شهدای حرم باشیم.

میرکانی خاطر نشان کرد:مستندهایی که من مشاهده کردم، دارای یک روال ساختاری ثابت است که می تواند متفاوت تر تولید شود و برای این کار نیاز به یک طرح و نقشه است.

این مستند ساز تاکید کرد: سعی شود در تولید مستندهای شهدای مدافع حرم از تکنیک های مستندسازی،ایده پردازی، تحقیق و رسیدن به یک نقشه و تدون، صداگذاری،موسیقی و... استفاده شود و توصیه ام به همه مستندسازان این است که در این کار، از نظرات اساتیدمستندسازی حتما استفاده کنند و در این صورت شاهد مستندی قوی و تاثیرگذار خواهیم بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید