۰۸ / مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July 2025
04:17
کد خبر : 8665082
۱۴:۰۲

۱۳۹۵/۰۲/۱۲
عضو کمسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرگزاری بسیج:

یارانه‌نقدی سیاسی شده است

اینکه چرا دولت به فکر افتاده که یارانه ها را پرذاخت کند بخاطر شرایط سیاسی و اجتماعی جامعه است وگرنه خود دولت شب پرداخت یارانه ها را یک عذاب علیم یاد کرد و از پرداخت آن ناراحت است

محمدرضا پورابراهیمی عضو کمسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج درخصوص  تناقض‌گویی‌هاس مسوولان در مورد حذف یارانه نقدی اظهار داشت: هدفمند کردن یارانه ها قرار بود بر اساس متن قانون اجرا شود اما دولت قبل از آن عبور کرد. دولت فعلی هم راه دولت قبل را ادامه می دهد. پرداخت یارانه ها به همه اقشار  درست نیست اما دولت دوباره در صدد است تا یارانه ها را به همه حتی ثروتمندان پرداخت کند.

وی افزود: قرار بر این بود که با قطع بخشی از یارانه مردم، این سرمایه را هزینه اشتغال‌زایی برای جوانان و حل مشکلات اقتصادی کشور کند.اتفاقا این جلسه در کمسیون تلفیق برگزار شد و مطرح شد که اگر ما اگر بخشی از یارانه ها را قطع کنیم به مردم جفا کردیم و حقشان پایمال می شود.

پورابراهیمی تصریح کرد: اینکه چرا دولت برخلاف نظر قبلی خود به فکر افتاده که یارانه ها را به همه پرذاخت کند بخاطر شرایط سیاسی و اجتماعی جامعه است وگرنه دولت شب پرداخت یارانه ها را یک مصیبت عظما یاد کرد و از پرداخت آن ناراحت است. تناقض گویی دولت هم بخاطر شرایط سیاسی و اجتماعی کنونی جامعه است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید