اما نکته مهم دلسوزی به سبک وهابیت است که به خیال خام و باطل خود می خواهند از این آب گل آلود ماهی های آلوده به شبهات وهابیت را برداشت نمایند.هرچند این شبکه و دیگر فعالین وهابی اقدامات مختلفی را در تخریب چهره شیعیان و اعتقادات آنها بوجود آورده اند، که مهمترین آنها ادعای تحریف قرآن توسط شیعیان بوده است، اما همانطور که به آن اشاره شد صرف هزینه های مختلف برای تبلیغات وهابیت در تخریب اسلام و شیعه با نام گذاری خود بنام مسلمان همچنان از اصلی ترین اهداف شوم این شیاطین می باشد.
در همین رابطه قتل ستایش، وهابیت می خواهد با مسئله ارزش خون مسلمان و بعد ربط دادن آن به اسلام و قوانین آن شبهاتی را بر این دین آسمانی به شیوه های خاص خود وارد نماید.
بدنبال همین دلسوزی روباه صفتانه وهابیت با عباراتی مانند برادران عزیز افغانی ما، هموطنان عزیز ما، شبهه خود را با موضوع اینکه "خون یک مسلمان پیش ما هیچ ارزشی ندارد" طرح موضوع می نماید.
همچنین در مرتبه بعدی واکنش شبکه وهابیت زیر سوال بردن جمهوری اسلامی در این حادثه است.نکته مهم برای این حامیان تروریست و قاتلین مسلمانان پوشش مهربانانه ای است که وهابیت به خود گرفته و در قسمتی از برنامه خود می گویند:
"امروز مسلمان از بین میرود. امروز غمانگیزترین صحنهها، شکنجه شدن و کشتن مسلمانان است. رسولالله(ص) میفرماید: هر گناهی را امید است که الله تعالی ببخشد مگر کسی که مشرک از دنیا برود یا کسی را به قصد بکشد. اگر اهل آسمان و اهل زمین همه دست به دست هم بدهند بیایند یک مسلمانی را به قتل برسانند الله تعالی کل اهل زمین و آسمان را به جهنم میبرد.
امروز چقدر قتل طفل و زن و کشتار دستهجمعی روی میدهد این چه حالت و وضعیتی است؟ برادران و خواهران مسلمان! به اقوال رسولالله(ص) گوش کنید این سخنان، سخنان رحمتللعالمین است. چرا امروز میآیید همه مشکلات خود را به دامن اسلام و برچسب اسلام میزنید، قتل و کشتار را میگویید که مال مسلمان است؟"
حال آنکه وهابیت در کشتار مسلمانان یکی از اصلی ترین پایه های اعمال این اقدامات وحشیانه بوده و در آن زمان خون مسلمان هیچ ارزشی ندارد.نمونه ای مانند کشتار زائران توسط وهابیت در مراسم حج که در آن این مدعیان دروغین خادم حرمین شریفه هیچ واکنشی به خون مسلمانان نداده و از نظر آنها این خون ارزشی ندارد، بطوریکه حتی خون بهای آن هم پرداخت نمی شود.
اما مدتی بعد خون یک دختر بچه افغانی می تواند بهانه ای برای این وهابیون باشد.این ها همان کسانی هستند که فاجعه منا را در کمال وقاحت کار خدا دانستند و اینگونه جنایات قبیحانه خود را توجیح مذهبی می نمایند.