۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
06:08
کد خبر : 8668255
۱۱:۵۱

۱۳۹۵/۰۲/۱۲
مرادی:

امیدواریم سرانجام غارت 2 میلیارد دلاری مانند پیگیری فاجعه منا توسط دولت نشود

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضائی گفت: محکوم کردن اقدام آمریکا به تنهایی کافی نیست و دولت باید اقدام عملی برای بازگرداندن دارایی مردم انجام دهد چراکه درخصوص فاجعه منا نیز دولت محکوم کرد اما اقدامی برای احقاق حقوق ملت نکرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، میلاد مرادی مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضائی اظهار داشت: در حافظه تاریخی و سیاسی ملت ما باج خواهی و زورگیری سیاسی از طرف آمریکا 36 ساله است یعنی از آغاز تاسیس جمهوری اسلامی مصداقی پیدا می کند که البته حاکمیت مقتدر و مستقل ایران هیچگاه تسلیم این مسائل نشد.

وی با اشاره به حکم دیوان عالی آمریکا به مصادره ی رقمی حدود 2میلیارد دلار به عنوان غرامت، گفت: این اقدام آمریکا گستاخی ای بیش نیست که علت العلل آن روحیه چپاولگری و غارتی است که در کشورهای استکباری بخصوص آمریکا وجود دارد.

این فعال دانشجویی با بیان اینکه راه مقابله با استکبار جهانی ایستادن و مقاومت دربرابر آنان است، گفت: متأسفانه دولتمردان آنقدر در انعطاف، افراط به خرج دادند که استبداد مطلق جهانی آمریکا به خود اجازه دهن کجی و گستاخی به ملت شریف ایران بدهد.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضائی با اشاره به نقض آشکار حقوق بین الملل در غارت 2 میلیارد دلار از اموال ایران توسط آمریکا، گفت: ما تجربه قلدرمابی های آمریکا را داشتیم ولی وادادگی در سیاست خارجی و فرافکنی برخی از دولتمردان را خیر. امیدواریم سرانجام غارت 2 میلیارد دلاری مانند پیگیری فاجعه منا توسط دولت نشود

مرادی با اشاره به مواضع برخی دولتمردان علیه غارت 2 میلیارد دلاری توسط آمریکا، گفت: محکوم کردن صرف اقدام آمریکا و تشکیل کارگروه برای پیگیری این سرقت به تنهایی کافی نیست و باید اقدامات عملی برای بازگرداندن دارایی ملت ایران صورت بگیرد چراکه ما تجربه فاجعه منا را داریم که دولت آن را محکوم کرد اما اقدام عملی برای احقاق حقوق ملت انجام نداد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اکنون که دولتمردان به غیرقابل اعتماد بودن آمریکا واقف شدند، خوب است در برخوردهای سیاسی و اقتصادی با این کشور تجدید نظر کنند و خوش بینی افراطی خود به آمریکایی ها را تمام کنند و با تجربه تلخ برجام به آمریکایی ها اجازه زورگویی ندهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید